hahaa, sve na gotovo!? kamere koliko vidim nece biti skoro. nema najave.
Ma bojim se da nesto ne upropastim, nisam mnogo vičan rutovanju i sta sve još treba, pa zato ne diram, a kamera kad stigne
hahaa, sve na gotovo!? kamere koliko vidim nece biti skoro. nema najave.
Uspeo sam tek iz sto prvog pokusaja da instaliram CM10 Jelly Bean. Problem je bio u tome sto imam v03b OFFICIAL ROM pa nemoze da se rutuje superboot metodom. U ovom slucaju se ide metodom koju je osoba A objasnila, dakle nemora da bude rutovan:
adb reboot bootloader
fastboot boot v11_recovery.img
Medjutim meni je posle druge komande prijavljivao waiting for the device, jer nisam instalirao drajvere dobro. Vrteo sam se u krug 2 dana dok nisam nasao post mobilix-a u ovoj temi, da se iz device manager-a desnim klikom apdejtuju drajveri i uputi se na folder "ZTE Tablet USB Driver"
Sad bih ubacio TWRP Recovery pa me interesuje da li kasnije, ako mi bude zatrebalo, mogu da vratim na cwm posto mi je backup kompatibilan sa njim?
Ja sam uzeo obican usb punjač ali snage 2100 mA i radi
Najbolje u servis Zemun Karadjordjev trgmeni je prso konektor, sad ne znam dal na tabu dal na konektoru (14 pin),tako da moram da ga mincam kad hocu da napunim.ima li neko slicnih problema?
Jesam ja, al sam brze bolje vratio na 1003. Non stop sam dobijao stop working od raznih aplikacijaJel neko skinuo cm-10-20121010- sto ima na goo.im-u
Hvala na brzom odgovoruJesam ja, al sam brze bolje vratio na 1003. Non stop sam dobijao stop working od raznih aplikacija
nemogu da upalim bootloader
kada drzim tastere power + volume down tablet mi ulazi u neki android system recovery utility
Zna li neko dal pasuje sa nekog drugog uredjaja punjac za ovaj, posto trazecu konkretno za ovaj ne mogu nigde da nadjem
Jel zna neko neku radnju, da uvoze i kine, tezgu na buvljaku...bilo sta, samo da ga iskopam negde, smorio sam se ne mogu da ga upalim...
napokon sam odradio root na tabletu i sad imam jedan problem
nemogu da instaliram ics ili jb skinuo sam ih sa XDA foruma
krene da otpakuje folder i kada dodje do verifikacije pise verifikacija faild
jel zna neko mozda u cemu moze da bude problem ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari