imam stock recovery
i hocu da ubacim cwm
cim ukucam: adb reboot bootloader
pocrni mi ekran i tako stoji do nedogled
Kako si rutovao tablet ako nemaš drajvere instalirane za fastboot? Koji windows koristiš? Ako pre ovoga nisi uspeo da pokreneš "fastboot boot superboot.img" onda tvoj tablet nije rutovan i možeš odmah da ga nosiš u servis.
4. koristim win7 a imam instalirane drajvere ovo mi se desi kada mi je tab spojen sa pc-om i onda se tab sam od sebe restartuje1. po uputstvu sa ovog foruma
2.ako nije rutovan kako mi se pojavila ikona superuser.
3. kada sam ga rutovao pre mesec dana mogao sam da pokrenem (pow+ vol.-) i nudio mi je da napravim bekap i jos svasta nesto ali sada toga vise nema
probao sam ponovo da ga rutujem ali nece da moze!!! pocrni ekran i to je to.
1. po uputstvu sa ovog foruma
2.ako nije rutovan kako mi se pojavila ikona superuser.
3. kada sam ga rutovao pre mesec dana mogao sam da pokrenem (pow+ vol.-) i nudio mi je da napravim bekap i jos svasta nesto ali sada toga vise nema
probao sam ponovo da ga rutujem ali nece da moze!!! pocrni ekran i to je to.
Nikada nisam kacio asustab.To je ok. Sada dok je crn ekran "fastboot boot CWMR5x_V11a_recovery.img" šta kaže?
EDIT: Čekaj malo "ASUS Android bootloader interface" ??? Da li si skoro kačio neki asus tablet na comp?
mozda je malo offtopic,ali interesuje me kako funkcionise taj vipov internet na ovom tabletu? jel ima signala i jel brzina protoka zadovoljavajuca?
Da li postoji mogućnost da se Smart Tab da se poveže na a hoc WiFi mrežu?
Zašto ne mogu uređaj da priključim na iMac (OS X 10.7)? Kad ga priključim na OS X sistem me obaveštava 'The disk you inserted was not readable by this computer'.
Stig`o mi tab sa reklamacije.Kazu upisan originalni IMEI broj i instaliran novija verzija softvera..Jel moguce da se IMEI promenio root-ovanjem?
mozda je malo offtopic,ali interesuje me kako funkcionise taj vipov internet na ovom tabletu? jel ima signala i jel brzina protoka zadovoljavajuca?
Pokušah da omogućim kačenje na adhoc wifi prateći uputstva:
http://androidtablethacks.com/android-tablet-hacks/how-to-enable-adhoc-wifi-on-android-tablets/
odnosno zamenom datoteke wpa_supplicant.
Nakon zamene navedene datoteke, imam mogućnost da vidim adhoc mrežu. Ispred naziva mreže stoji (*) i ne mogu da se na istu povežem.
Danas sam primetio čudan problem sa tabletom. Skoro ceo dan sam proveo napolju (najveći deo dana na ski stazi u Košutnjaku gde je odličan signal) i najveći deo vremena je tablet bio nakačen na Edge. Kad uspe da se ukači na 3G/3G+, net radi super i signal je maksimalan ali to ne traje dugo, par minuta i prebaci se na Edge. Dok je na Edge, pokušam da uradim skeniranje mrežnih operatera, da vidim da nije slučajno VIP-ov WCDMA u nekom prekidu kad ono iznenađenje, nalazim sve tri mreže ali samo kao Edge. Dok imam 3G, pretraga prikazuje uredno sva 3 operatera po 2 puta (Edge i WCDMA)?!
Isto tako, do sada nisam tome pridavao pažnje ali mi se dešava kad recimo ne koristim tab dan, dva i probam da ga koristim, crtice koje prikazuju jačinu signala (bilo wifi, bilo network) su zasivljene i nema nikakvog protoka ma šta radio, pomaže samo restart uređaja.
Da li je još neko imao ovakve probleme? Smrdi mi na reklamaciju u najavi...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari