Šta je novo?

Vožnja/Letenje

gillette

Slavan
Učlanjen(a)
25.11.2004
Poena
319
Izvinjavam se ako je ovako nešto već bilo (nisam imao vremena da pregledam sve teme)
Interesuje me neka dobra a jednostavna igra vožnje automobila (kupio bih volan i ostale zezalice za to) ili neka simulacija letenja (ali da nema pucačine,već samo let avionom) pa ako neko zna da mi preporuči,gde ima ovde u Bg, koliko košta, preporuke isl.
Zahvaljujem.

Sto se tice letenja avionom, s obzirom da si naveo da ne zelis pucanje, vec samo let, preporuka za Microsoft Flight Simulator. Ali uzmi neku stariju verziju, ova najnovija je katastrofalno zahtjevna koliko sam procitao.

Sto se voznje tice (jednostavne), probaj FlatOut 2 ili neki Need for Speed.

Za nfs i ostale slagalice ti ne treba volan!
Sto se tice voznji sa volanom pogledaj rFactor,GTR,GTR2,GTL,LFS,RBR...

Ali covjek je naglasio "jednostavna voznja", a tu koliko se ja razumijem ne spadaju simulacije voznje.

Ne da ne spadaju,nego ono...:D
Dakle kao shto covek rece NFS-ovi,oni su jednostavni,i TOCA uz malo privikavanja je super...

hvala MITRONIJE shto me podrzavash:D

I jos da dodam, nije los ni Xpand Rally.

pa ono da ne maltretiras mozak Colin, Xpand Rally, Toca, FlatOut, World Racing.... itd, a super ces se zabaviti

masovno ljudi ne citaju shta neko pita...Kako COLIN moze da bude jednostavna voznja???Sve jeste samo jednostavna nije nikako!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

masovno ljudi ne citaju shta neko pita...Kako COLIN moze da bude jednostavna voznja???Sve jeste samo jednostavna nije nikako!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ne bih da se upustam u raspravu ali Colin je laka igra za igranje i to preko tastature, preko volana ne znam kako je posto kontam nema potrebe pa nisam ni probao, a ako zeli bash da upotrebi na pravi nacin doticini onda ce igrati simulacije koje je Marko naveo

mozda je zabuna oko toga ko na koji Colin misli,jedino ako mislish na 2(dvojku) onda je lagan:D

mozda je zabuna oko toga ko na koji Colin misli,jedino ako mislish na 2(dvojku) onda je lagan:D

Colin 2 je jos uvek jedna od najboljih voznji ikad..
Trojka, cetvorka i petica su pateticni pokusaji simulacije..
Od mene preporuka za Colin 2. Jedna od najzaraznijih igrica..

Ma ljudi covek moze da proba pa da vidi sta mu pase nfs je postao previse sljasteci za moj ukus a toca je onako smirena po pitanju boja pa sad colin 2005 i nije tako los moze kad se ustosi da se opusti a nest i nauci itako to

MS Flight Simulator 2004 možeš da dobiješ za dž!
Javi se u njihovu laboratoriju, daj uzorak svog rukopisa i dobiješ MSFS 2004 i to original ;)

A koju igru za voznju motora. Neke zujalice, Rosi, Bjadji i ostali :D
I gde sve imaju formule (f1, indy, nebitno)

Moto GP ti je odgovor na prvo pitanje...
A ja sam jurio formule pa mi rekoshe da je i dan danas najbolja neka formulo od pre tristo godine:D

Sto se formule tice, to je F1 Challenge '99 - '02 valjda.

Jednostavno motogp i f1 challenge.

Nazad
Vrh Dno