sta te zanima, sandra, markovi itd? 6200TC je u mashini, imaj obzira :dMisko je napisao(la):Ajd baci neke rezultate?
Ma hyper6+ je extra buchan na high, znas da sam drzao za Venice-a na low i nikad nije preslo 46C. Mislim, nek radi i na 60C sto se mene tiche, samo nisam siguran dokle sme da ide?...Na high rpm posle 1h rendera ~52C sad, koliko je to 'zdravije' za procesor u odnosu na tih 57-58 ako je kuler na low ne znam, a zanima meGedza je napisao(la):Nema svrhe za menjanje coolera, jer ako ga H6 ne ohladi nece ni drugi. Ne bacaj pare. Jednostavno CPU ne moze vise da disipira toplote.
testthenext je napisao(la):Koliko je brzi od Venice-a u renderingu u Max-u?
Ili ako te ne mrzi, uradi rendering one underwater scene u default-u
Thanks!
Marti Misterija je napisao(la):Sorry Gedzo al ima i boljih i mnogo tisih od Hyper6.
Ji 4Tze je napisao(la):Ma hyper6+ je extra buchan na high, znas da sam drzao za Venice-a na low i nikad nije preslo 46C. Mislim, nek radi i na 60C sto se mene tiche, samo nisam siguran dokle sme da ide?...Na high rpm posle 1h rendera ~52C sad, koliko je to 'zdravije' za procesor u odnosu na tih 57-58 ako je kuler na low ne znam, a zanima mepritom ne bih da se chuje glasnije od low rpm
Obzirom da ima vec H6, glupo je bacati para za jos jedan cooler, na kome bi umesto 55C bilo 53C. Na to sam mislio. Na nasem trzistu H6 je bio najbolja kupovina jer za 40e tesko da se kogao naci bolji cooler. :wave:Marti Misterija je napisao(la):Sorry Gedzo al ima i boljih i mnogo tisih od Hyper6.
illidan je napisao(la):30dB je daleko od necujnog![]()
Racunam ovako, proda Hyper za 30e i za te pare uzme Arctic Cooling Freezer 64 Pro a plus dobije bolje hladjenje cpu-a, hladjenje naponske jedinice i apsolutnu tisinu. Da li se isplati? Po mom skromnom misljenju, svakako!Gedza je napisao(la):Obzirom da ima vec H6, glupo je bacati para za jos jedan cooler, na kome bi umesto 55C bilo 53C. Na to sam mislio. Na nasem trzistu H6 je bio najbolja kupovina jer za 40e tesko da se kogao naci bolji cooler. :wave:
Inace Ji ako hoces da se igras imam vodeno hladjenje kod sebe, pa mi se javni ako hoces da se zezas sa time.
Marti Misterija je napisao(la):Racunam ovako, proda Hyper za 30e i za te pare uzme Arctic Cooling Freezer 64 Pro a plus dobije bolje hladjenje cpu-a, hladjenje naponske jedinice i apsolutnu tisinu. Da li se isplati? Po mom skromnom misljenju, svakako!
Ji 4Tze je napisao(la):ovo jede struju ko omanja fabrika bre :d
Ji 4Tze je napisao(la):na newegg-u je kupljen negde ~22.decembra, OEM i 420$ je placen (+shipping) i dopremljen ovamo zahvaljujuci praznicima i nostalgiji :d
audiofreak je napisao(la):Srecno sa novim procesorom Ji, nego izgleda da je taj AMD krenuo Intelovim stopama?![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari