Šta je novo?

VMWare Workstation 7 problem

Sta nece, nista ne radi?
Otvori Event Viewer, izbrisi logove ako ti ne trebaju da bi lakse video nove upise, pokreni instalaciju VMWare-a i pogledaj Event Log da vidis sta je bilo.
Ako si nesto vLite/RTLite-ovao Windows - zaboravi.

ja bar nisam nista. Jedino sto sam jutros imao neki crash sistema, ali sam sredio sa restore. Jel ima neka druga virtuelna masina?

VirtualBox ili Virtual PC.

Ja nikako da nateram USB flash i bluetooth da prorade u VM XP-u. Može li neka pomoć??

A ... sta ti kaze?:)
Bluetooth mozes jedino ako je USB da prikacis unutar VM-a. Kroz removable devices selektujes da se flash/BT konektuju - u tom slucaja se diskonektuju sa hosta dok radi masina ili dok ih ne izbacis iz nje.
Nikakav problem za USB flash nisam imao a jako cesto to koristim u VM-u.

Ja u removable devices-u nemam usb, a kad mi se diže virtualna mašina, izbacuje ovu poruku:

Prilozi

• VMWare.jpg
    VMWare.jpg
    18.8 KB · Pregleda: 23
A, pa izgleda da ti taj servis nije startovan :) Kao sto kaze, odi u Services i vidi zasto - probaj da ga startujes rucno. Ako nece, idi u Event Viewer i vidi zasto nece.

Kad probam ručno da startujem servis, izbaci mi sledeće:

Prilozi

• VMWare1.jpg
    VMWare1.jpg
    28.6 KB · Pregleda: 21
Fora je u tome što ni u VirtualBOX-u ne mogu da pokrenem usb. Tamo nešto kaže kao da je uređaj zauzet.

Pa idi u Event Viewer (pod Admin tools isto kao i Services) pa vidi zasto nece - bice neki event za VMWare USB servis.

Haha, reinstalirao sam ceo sistem i sad sve radi super (u virtualboxu, u vmware-u još nisam probao)

Nazad
Vrh Dno