Šta je novo?

VMware printer podesavanja

a c a

Uticajan
Učlanjen(a)
04.11.2003
Poena
1,625
Moja oprema  
Laptop
HP 8570p
Mobilni telefon
Realme 8
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
Da li je moguce u virtulenoj masini za OS za koji postoje drajveri instalirati uredjaj ako za host sistem ne postoje drajveri? Ukratko, za 7x64 za Canon 1120 stampac ne postoje drajveri a za XP naravno postoje, 7 je host, XP je guest sistem.

To i jeste jedan od razloga zašto se podižu virtuelne mahine, naravno da može, probao na virtualbox i xp mode

Nekoristim dotične jer podiže suviše procesa u pozadini a to nevolim. Ali ako virtualbox to odrađeuje ond anema razloga da identičnu stvar neodradi i VMware

meni je canon lbp2900 dok nisu izašli 64bitni drajveri za "sedmicu" radio u vmware-u(xp sp3) sa instaliranim drajverima u virtuelnoj mašini. bitno je samo da uključiš usb konekciju, umanji sam vmware sistemsku sliku da vidiš prozor vmware-a e, sad skroz dole desno u prozoru imaš da uključiš koji uređaj hoćeš da koristiš(usb), i radiće, bar je tako bilo u vmware workstation 7, ne znam kako je u osmici (vm) ali je verovatno isto. na sreću posle godinu-ipo dana izašli su drajveri za 64bitni win7 i ne koristim više vmware. Srećno!

Kažem zbog čega nekoristim pomenuti program ali imaš li mogućnost uključivanja podrške za usb bilo prilikom instalacije bilo nekim dodatkom?

Ma ovo je do nekih drajvera za USB Root Hub ali pitajboga kojih, sad da diram u 7 ne znam da li cu da skenjam neki drugi program koji ih koristi. Na XP-u nisam imao ovih problema a instalirao sam brdo "tudjih" drajvera.

Poslednja izmena:
Vrh Dno