Šta je novo?

Vivo

• Začetnik teme Začetnik teme FTA
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

FTA

Slavan
Učlanjen(a)
20.04.2004
Poena
319
kako se koristi?hocu da snimam svasta sa tv-a ali ne znam kako.preko moviemakera sam dobio neku jadnu sliku, a povezao sam preko cinc-a tv sa grafickom.i kazem,ima slike sa tv-a ali je jadna. mozda je i do skarta sa buvljaka a i moviemaker ne nudi veliki kvalitet snimanja.koji se softver koristi
za vivo, tj. snimanje?u pitanju je 9200 VIVO.hvala.

Virtual vcr bi trebao da ti radi posao...
a jesi ti siguran da taj tv ima IZLAZ ?

uglavnom je varijanta da se vivo vezuje na video rekorder, pa preko njega nadjes kanal koji hoces pa snimas...

Pa moguce da i nema ali ja sam neku sliku video.imam onaj skart koji ima cinceve
za audio(L/R) i jedan za video i onaj za tv-out(valjda s-video) a smer signala se regulise sa malom polugicom (in/out).da li to moze tako?dobio sam kablovsku pa ima svasta zanimljivo(sport,spice platinum,itd).pomozite vi koji koristite VIVO,niste valjda dzabe dali koji evro vise za to.

Pazi...na tv je taj scart uglavnom ULAZ, e sad moze da se desi da kod tebe moze da radi kao izlaz, ali stvarno nemam pojma kako... tj moguce da ima takvih tv-a, ako se nadje neko ko zna, neka napise, slobodno... sto se pomoci tice, ja sam ti pomogao, tj uzmi video i onda treba da radi, a razumeo sam kakav skart je u pitanju...
a sliku mozda dobijas slucajno, ustvari, to bi onda objasnilo zasto je losa...
koji je to tv uopste?

URL http://belnet.dl.sourceforge.net/sourceforge/virtualvcr/VirtualVCR-v2.6.9.exe

ovo je resenje problema.program je vrh.savlada se za 5 minuta.
slika solidna ali zauzima mnogo prostora ali ko ima veliki hard opusteno.
30 sekundi moze da zauzme i do 500 MB na hardu.sa malo zezanja sa kodecima bice u redu.ja sam ovo privezao na Samsung star 12 godina koji
ima skart i antenski.sa videom cu probati sutra jer zahteva spajanja,prevezivanja i td.idealno je kad vam se ne ceka NBA tekma u 5 ujutru ili Jena Jameson 🙂

probajte.pozdrav

Nisam siguran da je sve to moguce. Cak sam siguran da nije! 😀 Skoro sam i ja pitao negde (naci cu thread) pa su mi objasnili kako taj signal s kablovske ustvari nije video signal vec TV signal itd. Uglavnom nista bez TV kartice!
Evo ga...
http://www.benchmark.co.yu/forum/showthread.php?t=50976
:wave:

au.zaboravih.ja sam ovo sve uradio sa signalom sa obicne antene.nisam jos sproveo kablovsku u moju sobu ali moci ce to makar preko videa.inace,
ne prihvata mi nikakve kodeke za kompresovanje.jel zna neko kako da kompresujem materijal?
Check Tesco Offers and Lidl Offers.

Poslednja izmena od urednika:
Da rezimiramo, ako imas video resio si problem...
VirtualVCR ce hteti da ti kompresuje, a besplatan je...
takodje ce raditi i iuvcr, stim da on nije besplatan, a posto nemas tv tuner, ne treba ti realno...
uz graficku si takodje verovatno dobio neki capture software, ne znam tacno koji bi to mogao da bude...

Nazad
Vrh Dno