Šta je novo?

Vivo X80 Pro+

Masinist

Slavan
Učlanjen(a)
14.06.2006
Poena
345
S obzirom da ce u ponedeljak biti predstavljeni javnosti, iako se skoro sve zna, osim cene, da otvorim temu.

Doduse, prosli model nije izasao iz Kine (ili zanemarljivo mali broj komada) pa se iskreno nadam da ce ovaj odmah pustiti i globalno !
X70 Pro i Pro+ sa svojim V1 cipom, su snimali fotografije medju najboljim sa mobilnih, a po hardveru (sve je unapredjeno) trebao bi i X80 Pro i Pro+ da se takmici sa SGS22U, iP13PM i iP14PM, SX1V, OFX5P,GP6P i GP7P...

Dizajn zadne strane je po meni totalni promasaj i X70 Pro (kao i Pro+) je bio mnogo lepsi.

Takodje, Pro verzija dolazi sa Dimensity 9000 cipsetom, i mozda ce biti sa boljim odnosom cena/perfomanse !

Pojavice se samo dve verzije - X80 i X80 pro. X80 pro je u stvari X80 pro +.

Stiže i kod nas

Prilozi

• Screenshot_20220519_175102_com.vanced.android.youtube_edit_5378408947095.jpg
    Screenshot_20220519_175102_com.vanced.android.youtube_edit_5378408947095.jpg
    71.6 KB · Pregleda: 197
dosadni su više sa tom donjom ponudom y i v serije, ponudite i neke ozbiljnije modele...

A baterija buđava kao na Samsungu.....

Odavno nisam video ruzniji kamera setap..

Paklena cena...
GG/mobilni-telefoni/vivo-x80-pro-256gb-cosmic-black-484082

Vredi li menjati s21u za ovo?

Jel neko video kod nas Vivo iqoo 9 pro? Po karakterstikama X80 Pro je fenomenalan ali prevazilazi moje potrebe. U Nemačkoj je 620eu qoo 9 pro (-) možda mwst. Žena mi ide i vraća se iz Nemačke avionom ali joj frka da ga donese, plašljiva je zbog carine.

Ako ti kutija nije bitna neka ga raspakuje stavi u džep i niko nece da je pita što nosi 2 telefona. Ako ga nosi sa kutijom velika je verovatno a da će je cimati ako je budu kontrolisali na aerodromu...

Rock rekao sam joj da baci kutiju, potrpa sve od opreme i papirima u torbu, u mob stavi neku levu karticu, upali ga, strpa u džep i eto ima drugi mob kao i svi drugi medjutim džabe, sva je po prirodi smušena i plašljiva.

Ma da. Ništa joj ne mogu. Ima pravo da nosi 2 telefona. Ja nosim i po 3 pa me nikad niko ne kontroliše ili pita što. Nema čega da se plaši. Samo nek ih iscoolira mada niko je neće ništa pitati 99.99%

Pala mu još malo cena, za 3 dana ima premijeru Iqoo 10 pro.

Neka te dugo sluzi🙂 Javi kako se pokazao 😉

Predobro izgleda. Po meni bolja i jeftinija kupovina od S22U.

@dzontra86

4UOTCo.gif

Na moju tarifu u a1. Tad je bio popust 15.000 + 10% za gotovinu. Ispao me pruzenje ugovora i 28.000 din.

Puni se brzi ali nije baterija ne znam sta.

Ekran je top, svetliji i jasniji od huawei p40 pro.

Nisam stigao jos uvek da slikam i snimam toliko.

Veceras idem na neki rodjendan pa testiram kameru.

Zvucnici su odlicni.

Kad sam pustio da instalira vise aplikacija i uploadovao neke stvari umeo da se ugreje.

Veoma lepo stoji u rucu.

Ko je blizu centra, mozemo se nadjemo da pogledate telefon.

Selfi kamera mi se cini bila bolja na p40 pro.

U Yettelu nista još... Odradio preorder porudžbina potvrđena, i vidim da na sajtu njihovom nema uopšte telefona u ponudi.

Vrh Dno