Šta je novo?

Vivo x200 Series

Već par dana od kad sam uzeo ultru, prešao sam Samsunga S23 Ultra. Prvi problem već oko prebacivanja, na kraju sam rešio preko easyshera pri čemu sam svaku apl morao ručno da skidam.
Koristim Google aplikacije za pozive i poruke iako mi je fabrička lepša i više mi vuče na Samsung skin. Koristio BiH fabričku da nema čudan bug da mi pojedine kontakte ne ispisuje duplo. Npr kad me zove žena piše mi žena or žena. Nerešiva enigma zato sam prešao na Google.
Navikao sam na 3 tastera ( ne koristim gesture) *** navika je čudo i sad ne mogu da namestim da kada pređem preko home dugmeta prstom na gore da mi ne spušta notifikacije, jako me iritira jer hoću da namestim circle to search npr. Takodje me zanima da li može da se namesti da dupli klik na power dugme ima neku funkciju ili moram neku aplikaciju za to.
Osim ovih sitnih bubica, telefon je mašina. Kamere su bomba. Neverovatno brz telefon i osetna razlika u odnosu na S23 Ultra. Jedina prednost Samsunga je softwerska kastomizacija.
Elem baterija je ovde nekih 50% bolja.
7 sati SOT a ostalo mi 45%.

Prilozi

• Screenshot_20251030_010022.jpg
    Screenshot_20251030_010022.jpg
    57.8 KB · Pregleda: 34
I ja sam u iskušenju...

"Recruitment period: October 30, 2025, 10:00 AM - November 8, 2025, 11:59 PM
Push notification schedule: Each model will be pushed out in batches according to the registration order. 5,000 people will be pushed out on October 30th at 10:30, 15,000 people on October 31st, 50,000 people on November 1st, 100,000 people on November 2nd, and all registered users will be pushed out on November 3rd. Users who registered from November 4th to 8th will receive the push notification on the same day."

Poslednja izmena:
I ja sam u iskušenju...

"Recruitment period: October 30, 2025, 10:00 AM - November 8, 2025, 11:59 PM
Push notification schedule: Each model will be pushed out in batches according to the registration order. 5,000 people will be pushed out on October 30th at 10:30, 15,000 people on October 31st, 50,000 people on November 1st, 100,000 people on November 2nd, and all registered users will be pushed out on November 3rd. Users who registered from November 4th to 8th will receive the push notification on the same day."
Videcemo..Mozda ga roknem odmah cim izađe..😁

Много сте храбри да се цимате око бета верзија OS - a, на телефонима који немају гаранцију, или имају у зависности од добре воље препродавца. Боље сачекајте стабилне верзије.

Много сте храбри да се цимате око бета верзија OS - a, на телефонима који немају гаранцију, или имају у зависности од добре воље препродавца. Боље сачекајте стабилне верзије.
Samo da nam objasnis kakve veze ima beta verzija softvera sa garancijom? Ja jos ne cuh da je telefon nekom crkao zbog beta verzije os-a.

Samo da nam objasnis kakve veze ima beta verzija softvera sa garancijom? Ja jos ne cuh da je telefon nekom crkao zbog beta verzije os-a.
Ево да ти објасним, ја сам видео, и чуо, да је људима телефон бриковао и упадао у бут луп, и од стабилних верзија софтвера, а камоли бета. Ја сам дао људима искрен савет, без намере да некога вређам или исмевам, а шта ће ко да ради са својим телефон, само напред.

Hoce to sigurno tako ,kad bi to islo tako 90% bi se brikovalo i pri normalnom update-u. Nego neko iskljuci u sred flesovanjabili mu nestane baterije. Ne kaxem da bilo koga vredjas naravno ali ne ide to bas tako .Ako si video to je ok ali rekla kazala bas i ne verujem iskreno. Ima slucajeva naravno ali nista vise nego kad radis normalan update.

Ja od kad znam da imam telefon i od kad su beta verzije softvera i app postale dostupne ja ih koristim i prijavljujem za betu... Evo i sada npr na HM7 pro sam isto bio na beti i vec dobio stabilnu verziju dok su drugi jos na predhodnoj. Nikad ni ranije nisam imao problema i sa betom sam uvek prvi imao neke nove funkcije....

Za sada nikakvih problema,bar ovih dva sata....Mob deluje fluidnije dosta.Kamere su netaknute,ekran,sat i vidzeti mogu da se podešavaju dosta.Deluje malo kao Iphone padajuci meni i ekran kao staklo.Pa i neki 3d efekti...Za bateriju cemo videti kako se ponaša,verovatno ce biti brzeg trošenja,ali to je vec klasika dok se ne stabilizuje sve.

Animacije blagi uzas a to mi je bila jedna od boljih stavku na vivu,
Edit ,srefilo se posle par min,imam utisak da je vibracija za niansu bolja ,mozda se i varam,slajder za volume je sad bolji i precizniji,ovo ostalo samo sminka koliko vidim ali znacemo za dan dva
Vibracija je definitivno bolja ,sad se primecuje dok kucam ovo

Poslednja izmena:
Animacije blagi uzas a to mi je bila jedna od boljih stavku na vivu,
Edit ,srefilo se posle par min,imam utisak da je vibracija za niansu bolja ,mozda se i varam,slajder za volume je sad bolji i precizniji,ovo ostalo samo sminka koliko vidim ali znacemo za dan dva
Vibracija je definitivno bolja ,sad se primecuje dok kucam ovo
Vibracija je odlicna skroz...Ja sa animacijama za sada nemam nikakvih problema,zapravo su mi brze nekako..

Kod mene je za sada sve ok..Plus landscape &Nigt mode deluju bolje

Prilozi

• IMG_20251101_180522.jpg
    IMG_20251101_180522.jpg
    34.4 KB · Pregleda: 16
  • IMG_20251101_161122.jpg
    IMG_20251101_161122.jpg
    107.4 KB · Pregleda: 14
  • IMG_20251101_160958.jpg
    IMG_20251101_160958.jpg
    46.2 KB · Pregleda: 16
Ima li potrebe raditi hard reset nakon nadogradnje na novu verziju Androida? To sam inače uvijek radio, ali opet ako sve dobro radi nema potrebe vjerojatno. Stvarno mi se ne da sve ponovo podešavati...

Nazad
Vrh Dno