Ne. Koliko sam ja razumeo, od 1.11. kreće Origin 6 na x200 ultra, pošto je China rom, global x200, x200 pro nedelju kasnije...Da li je nekome stigao Origin 6 na x200 ultri?
Hvala na odgovoru..👍Ne. Koliko sam ja razumeo, od 1.11. kreće Origin 6 na x200 ultra, pošto je China rom, global x200, x200 pro nedelju kasnije...
Videcemo..Mozda ga roknem odmah cim izađe..😁I ja sam u iskušenju...
"Recruitment period: October 30, 2025, 10:00 AM - November 8, 2025, 11:59 PM
Push notification schedule: Each model will be pushed out in batches according to the registration order. 5,000 people will be pushed out on October 30th at 10:30, 15,000 people on October 31st, 50,000 people on November 1st, 100,000 people on November 2nd, and all registered users will be pushed out on November 3rd. Users who registered from November 4th to 8th will receive the push notification on the same day."
Samo da nam objasnis kakve veze ima beta verzija softvera sa garancijom? Ja jos ne cuh da je telefon nekom crkao zbog beta verzije os-a.Много сте храбри да се цимате око бета верзија OS - a, на телефонима који немају гаранцију, или имају у зависности од добре воље препродавца. Боље сачекајте стабилне верзије.
Ево да ти објасним, ја сам видео, и чуо, да је људима телефон бриковао и упадао у бут луп, и од стабилних верзија софтвера, а камоли бета. Ја сам дао људима искрен савет, без намере да некога вређам или исмевам, а шта ће ко да ради са својим телефон, само напред.Samo da nam objasnis kakve veze ima beta verzija softvera sa garancijom? Ja jos ne cuh da je telefon nekom crkao zbog beta verzije os-a.
Samo da nam objasnis kakve veze ima beta verzija softvera sa garancijom? Ja jos ne cuh da je telefon nekom crkao zbog beta verzije os-a.
Ja od kad znam da imam telefon i od kad su beta verzije softvera i app postale dostupne ja ih koristim i prijavljujem za betu... Evo i sada npr na HM7 pro sam isto bio na beti i vec dobio stabilnu verziju dok su drugi jos na predhodnoj. Nikad ni ranije nisam imao problema i sa betom sam uvek prvi imao neke nove funkcije....Много сте храбри да се цимате око бета верзија OS - a, на телефонима који немају гаранцију, или имају у зависности од добре воље препродавца. Боље сачекајте стабилне верзије.
i ja sam na 200 u.Pa pišemo utiske kada se sve slegne.Stigao origin os6 za x200u,upravo skidam,javljam utiske za dan dva
Vibracija je odlicna skroz...Ja sa animacijama za sada nemam nikakvih problema,zapravo su mi brze nekako..Animacije blagi uzas a to mi je bila jedna od boljih stavku na vivu,
Edit ,srefilo se posle par min,imam utisak da je vibracija za niansu bolja ,mozda se i varam,slajder za volume je sad bolji i precizniji,ovo ostalo samo sminka koliko vidim ali znacemo za dan dva
Vibracija je definitivno bolja ,sad se primecuje dok kucam ovo
Ovo je public beta.Sacekaj stabilnu verziju pa onda sam proceni.Ima li potrebe raditi hard reset nakon nadogradnje na novu verziju Androida? To sam inače uvijek radio, ali opet ako sve dobro radi nema potrebe vjerojatno. Stvarno mi se ne da sve ponovo podešavati...
Nije josje l' dobio možda X200 Pro RAW/Natural Light opciju sa OriginOS 6 apdejtom?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari