Šta je novo?

Mobilni telefon Vivo menjam za Huawei

Koji mobilni telefon kupiti
Super ako ne zavisis od googla zbog posla, ili privatnih stvari.
Moj ti je savet da odaberes neki model iz P ili Mate serije, mozda koju godinu stariji, ipak su neuporedivo bolji od Nova serije.

Hocu da menjam kupim drugi telefon posle skoro godinu dana. Sad imam Vivo Y 36. Zeleo bih da se odmorim od Googlea. iPhone mi je preskup i necu na rate. Gledam neki za keš van operatera. Izabrao sam dva Huawei modela.

Можеш и Самсунг ако хоћеш да одмориш од Гугла. Треба само мало више стрпљења да се искључе Гугл сервиси.

A55 8GB na kp. 12GB je malo izvan toga.

Koji Samsung do 30 35 000?
Само да имаш у виду да је батерија онако солидна и да Самсунг дисплеји имају PWM.
Ја имам A35, није лош мада неке апликације не раде како би требале а и апдејт касни. Али свакако га има.
Ради без проблема без гугл сервиса, тј. могу да их укључим ако нешто баш зашкрипи.
Можеш и неки други модел провери како им траје батерија упиши 4g battery test (назив жељеног мобилног телефона).
Имаш и такозване "dual app (clone)" aпликације где поједине ствари можеш клонирати (као sandbox).
Нпр било која апликација која тражи гугл сервисе, па их можеш покретати из саме апликације.
Kao да имаш инсталиране гугл сервисе.

Nazad
Vrh Dno