Šta je novo?

VIVO kabl

• Začetnik teme Začetnik teme Misha
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Misha

Čuven
Učlanjen(a)
18.02.2002
Poena
649
Zna li neko ima li negde da se kupi VIVO kabl za graficku? To je onaj shto na jednom kraju ima 9 iglica, a na drugom 2 ulaza (composite i svhs) i 2 izlaza... jel vidjao neko to negde?

I josh neshto, da li neko zna da li su svi ti kablovi isti, ili svaki proizvodjach grafickih pravi svoje neke sheme i ostalo? Meni treba za Leadtek ako se razlikuju ...

Ima u bloku 45 tržni centar piramida i u njemu radnjica koja pravi te kabliće.

Hmm, aj probacu mada sumnjam da to moze da se napravi, ali ko zna...
tnx

ima ima ima

nemoj puno da lutas. Ima jedna radnja u gradu na Cvetnom Trgu blizu Beogradjanke.
Tacnije to ti je u ulici Svetozara Markovica sa leve strane kad ides uzbrdo izmedju Njegoseve i Misarske ulice.
Mala radnja koja se bavi bas pravljenjem raznih kablova za komjutere i sl. Tamo mozes da kupis kabl koji ti treba i to za sasvim prihvatljivu cenu a rad je odlican. Cak ce ti izaci u susret da ako ti kabl bude pokazivao crno belu sliku na tv-u (sto se cesto desava sa lap topovima) onda mozes da ga vratis i oni ce spojiti dve zice i sve ce biti OK.
Samo naravno da se ne bi zeznuo sto se tice crno bele slike moras da pri podesavanju stavis da ti izlaz daje PAL sliku jer u suprotnom ces uvek dobijati crno belu sliku na nasim televizorima bez obzira na kabl.

Da, znam to za crnu sliku...
Samo moram prvo da navatam nekoga ko ima neki vivo kabl, chisto da vidim da li je on riknuo, ili ne daj boze graficka (koja inache najnormalnije radi) ...

hvala stereo na svim informacijama, samo josh neshto, znash li mozda kako se zove ta prodavnica?

Misha je napisao(la):
Da, znam to za crnu sliku...
Samo moram prvo da navatam nekoga ko ima neki vivo kabl, chisto da vidim da li je on riknuo, ili ne daj boze graficka (koja inache najnormalnije radi) ...

hvala stereo na svim informacijama, samo josh neshto, znash li mozda kako se zove ta prodavnica?

ne znam stvarno ime prodavnice ali veruj mi nije je tesko naci jer taj deo ulice S. Markovica je dug nekih 200 metara tako da neces izgubiti puno vremena u trazenju a inace u izlogu prodavnice stoje razni kablovi, svicevi za kablove, neki pojacivaci itd. nemozes da omasis samo ti kreni od Njegoseve na gore u S. Markovica i sa leve strane posle jedno 40-ak metara tu je.

Ako se ne varam zove se Akustika. Prepoznaces po sadrzaju izloga.

Vlada je napisao(la):
Ako se ne varam zove se Akustika. Prepoznaces po sadrzaju izloga.
Nevaras se sigurno se zove Akusti. Ja sam kod njih uzeo dosta raznih kablova i prezadovoljan sam uslugom.

Tnx momci na svim informacijama... idem ovih dana da pazarim to.

Misha je napisao(la):
Tnx momci na svim informacijama... idem ovih dana da pazarim to.

Samo da te upozorim....imao sam problema sa takvim kablom...promenio sam TRI ViVo kartice koje nikako nisu htele da rade video capture....onda mi je jedan drugar doneo neki drgi tip adaptera (zuti umesto crnog, npr) i sve je proradilo normalno....

Nazad
Vrh Dno