Šta je novo?

VIVAX TPC-97150 Problem, pomagajte!

ziratul

Cenjen
Učlanjen(a)
05.09.2013
Poena
151
Zdravo ljudi, ovo je moj prvi post iz potrebe sam se registrovao, forum je jako interesantan i kvalitetan i da ne bi ovog belaja ne bih ga vjerujem ni našao.

Treba mi ROM (.img) za ovaj tablet VIVAX TPC-97150, koristim RKBatchTool 1.5 za postavljanje image-a ali nakon isprobanih nekoliko PIPO, SCOPAD, CUBE ROM-ova nažalost nisam uspio naći
rom kojem nešto ne fali npr (ne radi touch screen a ostalo radi, pa onda nadjem da radi touch screen a pogrešna rezolucija i sl) zato molim vas da li neko ima link egzaktnog klona od ovog tableta
tj. ROM koji će u potpunosti i sigurno raditi na ovom tabletu?

Unaprijed se zahvaljujem.
10$ za kafu preko paypala za onog ko mi pomogne

HVALA!

Tesko ces to naci, jer upravo po tim sitnicama se ti svi naizgled isti tableti razlikuju. Po kamera modulu, po modelu LCD-a i slicno. Ti mora da nisi iz Srbije, jer ne znas da se na Srpski paypal ne moze primati novac. Ja bih ti da znam odgovor, pomogao i besplatno.

Jesi li se raspitao, koliko bi kostalo flesovanje u zvanicnom servisu, kao vangarantna usluga ?

Poslednja izmena:
Miglia, našao sam rom kojem radi

1. Rezolucija, gpu, touchscreen
2. Wifi
3. Bluetooth

ne radi još

1. Audio zvuk
2. Battery indikator (javlja pogrešno ali bez toga se i može)

Volio bih nekako popraviti audio, da li ima kako da patchiram kernel ili bez toga da oživim audio?

p.s ja sam iz Bosne :)

p.p.s koristim rom od Ployer Momo 8

probaj poslati pitanje/molbu za originali rom na ovaj mail: [email protected]
to ti je glavni servis za vivaxa u hrvatskoj.

drugo mi ne pada na pamet. osim pitanja - a zašto si u opće išao probavati druge romove bez da si se prije informirao da li su kompatibilni ili ne.

ma šuti **bote slučajno update-o Clockworkmode preko ROM managera na stocku i tako ga zezno, i sad da spasim tablet morao sam silom prilika staviti bilo kakav rom.

hvala ti za info poslat ću email.

UPDATE:

Ovo pišem u slučaju da jednog dana nekome zatreba, dakle našao sam ROM koji je najbliži originalu za tablet VIVAX TPC-97150 a to je:

CUBE U19GT-W _v1.02_TNT_R1b.img

sve radi s tim što zvuk sa zvučnika tableta radi tek kada se uključe slušalice u tablet (drugačije neće).

Pozz

Nazad
Vrh Dno