Šta je novo?

vivax k 310 koji format zapravo pusta?

xxxmarkoxxx

Cenjen
Učlanjen(a)
27.09.2009
Poena
159
Dakle dobri ljudovi, kupih pre neki dan neki polovan prastari dvd vivax k-310 samo zbog toga sto na sebi ima USB ulaz i plan mi da gledam filmove na tv. Imam stari tv sa analognim ulazima i novu grafiscku na kompu sa digitalnim izlazima i to je nemoguce upariti za male pare.

Dakle, zato sam uzeo ovog starca od dvd, a po zvanicnom sajtu pise da podrzava:

Podržani formati : DVD, DivX 3, DivX 4, DivX 5, MPEG-1, MPEG-2, MPEG-3, MPEG-4, VCD, JPEG, MP3

E sad, meni sa USB samo jedan avi fajl je uspeo da pusti, sve ostalo nece, pise da ucitava i tako stoji beskonacno dugo.

Kako da znam koje filmove mogu da gledam? Po cemu da vrsim pretragu?

Hvala svima na odgovoru

Pa po ovome sto je napisano pusta bukvalno sve Mislim MPEG 4 je OGROMAN pojam....
No to je standardno da tako ispisu sve formate/standarde/encodere/decodere/kontejnere za koji su oni culi ...

Jedini nacin da saznas jerste da testiras napravis 4-5 samplea i vidis sta pusti pogledas u media info sta je

Zavisi šta ti je pod "sve ostalo neće"...
Da li si probao više avi fajlova, ili je od raznih pustio samo avi? Probaj više avi filmova, probaj čak i one koji su renderovani tih godina kada se plejer pojavio, izbegavaj najnovije. Ovo čisto da bi ukapirao da je sa uređajem sve u redu, da nije u kvaru. A pre svega, probaj sa drugog usb flasha.

Nazad
Vrh Dno