Šta je novo?

Vivax Imago Led 32S50X

amdpower

...on thin ice...
Učlanjen(a)
27.09.2010
Poena
325
Sta mislite o ovom tv-u,vidim hvale ga po forumima,a kosta nekih 22.000?

Drugar ima neki njihov model,vivax,i slika je blagi uzas,a covek gleda total ,tv.Ja sam mislio da nije dobro podesio tv ,ali nisam bio u pravu.Naravno ne znaci da je i ovaj model takav ,ali sama cena mi govori da je upravo to.

pa sta ako gleda Total Tv...on nije nikakvo merilo kvalitetne slike...trebao bi da proba par izvora videa...pa da zakljuci da li mu se svidja slika...
po mnogim nasim radnjama,trgovci kupcu obicno puste neki Bluray video,i onda ovaj padne na bulju...onda ode kuci,nakaci Analognu,ili nesto slicno,i padne u ocaj...:)
cak znam slucaje,gde su ljudi zvali radnju,i reklamirali kako Tv ne valja:)
Total
qrekn5.png

HD
waixzt.png

Jesu to slike sa Vivax-a?
Mnogi tvrde da ovaj model ima super sliku za te novce.

Nisu sa vivaxa....samo sam dao primer,da Total nije merilo dobre slike...mozda taj tv I ima ok sliku....

Od veoma jeftinih a moćnih tableta sa IPS ekranima pa sve do novih LED serija televizora koji polako počinju da oduševljavaju kako dizajnom tako i kvalitetom prikaza. Jedan takav je i 32S50X model 32" dijagonale sa LED pozadinskim osvetljenjem.
http://pcpractic.rs/proizvodi/lcd-i...vivax-imago-tv-32s50x-1366x768-hd-readydvb-tc

Imao sam prilike da vidim sliku i za svoju cenu mogu vam reci da je slika odlicna.
http://www.gigatronshop.com/televizori/vivax_imago_led_tv_32_32s50x_hd_ready-30003

Televizor koji je veoma jeftin a koji me je stvarno odusevio je ovaj Vivax. Slika je stvarno ekstra i zvucnici su ok, glasni su.
http://www.sk.rs/forum/showthread.php?t=93209

Total TV sa obicnim risiverom (Bez HDMI) daje katastrofalnu sliku na svakom LED TV-u . Zato je najbolje doplatiti za HD risiver, nije nesto mnogo skuplja pretplata a slika kao zilet na svakom novijem LED TV-u ...

slika kao zilet????....ma daj mozda ako uzimas i HD paket...ovi SD kanali iz osnovnog paketa nista posebno nisu bolji ni preko HDMI kabla....testiran Totalov box bar na 5 vrhunskih [email protected] kazem da nije za gledanje...al nije ni da se iseces...:)

Da ponovim deseti put. Full HD televizori su pravljeni za iste takve sadržaje i tada je slika perfektna, početak i kraj priče. SD na njima je nužno zlo, može da posluži, ali ništa više od toga. Ne može se u BMV sipati običan, loš benzin i očekivati da piči 300.

Ja imam ovaj tv vec par meseci, koristim Open IPTV, naravno obicnu uslugu (ne HD) I slika je za taj vid solidna na ovom tv..
Prvo sam prikljucio preko Scarta i boje su se mesale, i bile bas jarke, pogotovo kada se gleda fudbal, trava na terenu je derala oci.. Ali kada sam prikljucio preko HDMI, i podesio sliku malo, slika je vise nego zadovoljavajuca, cak i za low quality uslugu.. Tako da bi sa HD kontam slika bila brutalna..

Elem, imam jedno pitanje.. Koji format treba da bude film, da bi se gledao sa usb-a na ovom tv-u? Da li zna neko? To ne mogu da provalim..

Nazad
Vrh Dno