Šta je novo?

Vivax dvd k310

Wonderkid

Slavan
Učlanjen(a)
29.04.2005
Poena
319
Kupih danas kevi na poklon ovaj dvd\divx pleyer..E sad,ladno nemam ni u menu-u ni u titlovima slovo J..nego mi izbaci -
Znaci rec izlgeda ovako : -ebiga :)
I malo su mi titlovi mali..E sad da li je to do firmwera ili sta je? Da im nosim tamo i reklamiram ili nekako ja to mogu sam da resim? Tnx

Ma tako je kod svih ,moze da prodje i takav ne diraj ga.Ja imam DVD recorder vivax i kod mene je isto.

Mico lepo sam ti rekao da nekupujes djubarske marke!! :wall:

Jao, pa gde baš Vivaxa da potrefiš, evo ja sam konačno qpio Pioneer DV400 i progledao sam posle Vivaxa K210. Kako sam lepo razlupao tog hrvatsko-kineskog mutanta bejzbol palicom, imam i snimak koga gledam na mom novom plejeru :D
Ne morate da mi verujete, ali od godinu dana Vivax mi je bio u servisu ukupno 7 meseci i sve one garancijske kupone sam iskoristio.
Enivej, u vezi problema: vidi da li ima da se u "plejeru" podešava kodna strana za titlove (ili jezik, šta već) pa pokušaj da sa srpskog prebaciš na hrvatski ili obrnuto.

Probao,ne vredi..A sta znam,ja koga god sam pitao rekao je da vivax nije los..A i za te pare...***,sta ce kevi pioneer :D

^lose si ljude pitao vivax jeste los :)

Dobro,al to ne pomaze nikako sad sto vi pricate..Ako neko ima resenje ima..Ako nema,manite se glupih komentara...

Nosi u servis taj player, postoji firmware koji rešava problem sa slovom "j".

Vrh Dno