Šta je novo?

Vivax ACP-12CH35AEEI+ R32

Pozdrav, hteo bih da pitam clanove koji posjeduju ovu klimu, koliko na mesecnom nivou trosi struje, odnosno koliki je racun za zimski period
To ti niko ne moze tacno odgovoriti,zavisi od kvadrature,izolacije,da li je stan ili kuća i željene temperature

Svestan sam toga skroz, ali napisao je da grije oko 60m2 i kakvu izolaciju ima, pa me zanimalo konkretno za njega
Ta klima ne moze da greje prostoriju od 60 m2 pa čak i da je odlična izolacija eventualno možda u prelaznom periodu

Juce i danas klime kod mene ugašene...kraj sezone a vi kupujete 😅

Pozdrav, hteo bih da pitam clanove koji posjeduju ovu klimu, koliko na mesecnom nivou trosi struje, odnosno koliki je racun za zimski period
Tačan odgovor na tvoje pitanje se ne može reći jer klima vuče od 140 do 2000 vati u zavisnosti koliko treba da greje. Tačan odgovor je potpuno nebitan, jer u svakom slučaju ćeš morati nečim da se greješ a inverter je najjeftinija varijanta + te leti i hladi.

Da li se klima može reprogramirati? Moja AEEI je nekako podešena da se pali na 4 stepena razlike što je previše (primer: kad zagreje na 24, sledeći put da greje će se upaliti na 20)

Poslednja izmena:
Ne može da se reprogramira.Koliko je santimetara udaljena unutrašnja jedinica od plafona.Neki su vadili termo senzor iz klime pa žicom produžili negde je uspelo a opet kod nekih je ostalo isto.

Da li je bucna unutrasnja jedinica? Koliko ima brzina ventilator? Da kada se ostavi tokom noci na najmanjoj brzini da se ne cuje tj da moze da se spava a da ipak greje?

Imam ovu vivax acp-12ch35aeri/+ ,dakle nije skroz ko tvoja ,mislim da aeri može da greje i na -25 i ima A+++/A++ ,al eto da pretpostavimo da je slična po pitanju buke ..Dakle nije uopšte bučna .Naravno kad ide max brzinom ventilator ,biće malo više buke od strujanja vazduha (al ni to čak nije strasno ),al kad postigne zadatu temperaturu i ode u onaj mode za održavanja iste ,onda se jedva šta čuje .Tako isto i spoljnja . Ja za ovih 10 tak dana nemam neke primedbe ,verov je best buy .Naravno ona je wll ready ,pa sam morao da kupim i onaj wireless stick za nju ,i to radi odlično preko aplikacije.
Imam i jedno pitanje u vezi nje ..Jel može kod nje swing da ide vertikalno ,ili samo horizontalno ? Kod mene ne mrda kad zadržiš 2 s (kako piše u uputstvu).Naravno mislim na automatsko ,ne manuelno da pomeramo ..

Imam ovu vivax acp-12ch35aeri/+ ,dakle nije skroz ko tvoja ,mislim da aeri može da greje i na -25 i ima A+++/A++ ,al eto da pretpostavimo da je slična po pitanju buke ..Dakle nije uopšte bučna .Naravno kad ide max brzinom ventilator ,biće malo više buke od strujanja vazduha (al ni to čak nije strasno ),al kad postigne zadatu temperaturu i ode u onaj mode za održavanja iste ,onda se jedva šta čuje .Tako isto i spoljnja . Ja za ovih 10 tak dana nemam neke primedbe ,verov je best buy .Naravno ona je wll ready ,pa sam morao da kupim i onaj wireless stick za nju ,i to radi odlično preko aplikacije.
Imam i jedno pitanje u vezi nje ..Jel može kod nje swing da ide vertikalno ,ili samo horizontalno ? Kod mene ne mrda kad zadržiš 2 s (kako piše u uputstvu).Naravno mislim na automatsko ,ne manuelno da pomeramo ..
Pogledaj u klimu ako su krilca levo-desno spojena u klimi, tj imaju polugicu koja ulazi sa strane u klimu onda podrzava. Ako nema onda su krila samo sa gornje strane zakacena i mozes manuelno rukom da podesis gde da duva.

Nazad
Vrh Dno