beramusian
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 01.12.2011
- Poena
- 151
100mbps ... ali preko kog medija ? optike ?
smarach... nije problem u zgradi .. problem do zgrade da dodje ... znachi prochitaj moju sledecu poruku ...
kad je usla optika u zgradu .. ma cak i naselje da dodje moze se isporuchi dalje do klijenata bakrom...
@Ivan Nalupao si se opasno. Bolje trazi od modova da ti brisu post jer ce ovi ostali da te nataknu na ... znas vec sta :d
Ja moram da se slozim sa ovom konstatacijom +1Lupetas
Lupetas
@Ivan Nalupao si se opasno. Bolje trazi od modova da ti brisu post jer ce ovi ostali da te nataknu na ... znas vec sta :d
Mislim da gluplji post nisam procitao skoro, bez uvrede....
:wall:E sad da dopunim moj prvi post.
...da ne pominjem da u vecini zemalja sa zapada mora da se radi i ****i i to dobrano, mora da se postuje zakon i to striktno, nema divljanja po saobracaju, bacanja smeca po ulicama, mora da se reciklira i to ne plastika ovde, a sve ostalo u onaj tamo kontis. U francuskoj bato moras flashe odredjenih boja da bacas u kontenjere obeleze za to, zelena flasha ne ide u isti kosh gde i providna ili braon. Dimi ti cadj iz auspuha u Nemackoj? sretno sa kaznaom i cenom popravke.
Previdjate gomile stvari, u smislu razlika izmedju toga sta te sve zemlje imaju ili nemaju u odnosu na nas, a poredite samo ono sto je kod njih bolje, a kod nas losije i mislim da to nije ni objektivno, a ni fer prema vama samima...
Lupetas
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari