soni Čuven Učlanjen(a) 17.08.2003 Poruke 425 Poena 619 12.07.2007 #1 Jel ima kao za XP da se skine LIP il kako se to vec zove za nemacki? "Da prevede englesku Vistu na nemacki"?
Jel ima kao za XP da se skine LIP il kako se to vec zove za nemacki? "Da prevede englesku Vistu na nemacki"?
3dfx Slavan Učlanjen(a) 18.03.2006 Poruke 348 Poena 319 12.07.2007 #2 Da li je Ultimate? Ako je ultimate preko Ultimate Extras mozes download-ovati nove jezicke pakete. Osim toga ne znam postoji li jos neki nacin (za sad)...
Da li je Ultimate? Ako je ultimate preko Ultimate Extras mozes download-ovati nove jezicke pakete. Osim toga ne znam postoji li jos neki nacin (za sad)...
OP OP soni Čuven Učlanjen(a) 17.08.2003 Poruke 425 Poena 619 12.07.2007 #3 swordfin je napisao(la): Da li je Ultimate? Ako je ultimate preko Ultimate Extras mozes download-ovati nove jezicke pakete. Osim toga ne znam postoji li jos neki nacin (za sad)... Kliknite za proširenje... Ok probacu, hvala.
swordfin je napisao(la): Da li je Ultimate? Ako je ultimate preko Ultimate Extras mozes download-ovati nove jezicke pakete. Osim toga ne znam postoji li jos neki nacin (za sad)... Kliknite za proširenje... Ok probacu, hvala.