Šta je novo?

Vista media centar i TV

bl00dz3r0

Slavan
Učlanjen(a)
30.10.2005
Poena
319
Nikada nisam cackao oko Media Centra ali vidim da je killer app :)
Zanima me jel neko povezivao ovo cudo i obican TV sa katodnom cevi.
Kako ste ga konfigurisali i sta je potrebno od opreme kako bi surfovao po meniju
sa obicnim daljincem.

Nikada nisam cackao oko Media Centra ali vidim da je killer app :)
Zanima me jel neko povezivao ovo cudo i obican TV sa katodnom cevi.
Kako ste ga konfigurisali i sta je potrebno od opreme kako bi surfovao po meniju
sa obicnim daljincem.

Ne možeš sa običnim daljincem. Mora biti ms media center kompatibilan. Pored originalnog ms, radi npr. ati remote wonder. Ima još proizvođača što ih prave, samo ne računaj da ćeš proći jeftino... ;)

Nisam uspeo ni da prikazem sliku Media Centra preko svidea...

Evo i meni isti problem sa XP Media Centar, znači spojen samo na TV preko s-video kabla i sve radi super, ali kad se pokrene media centar shell slika crna, vidi se samo kursor miša. čim dovedem neku drugu aplikaciju u prvi plan (npr. Task manager), pojavi se i slika media centra u pozadini, vratim media centar u prvi plan i opet crnilo. :mad:

btw. preko monitora sve radi OK.

Poslednja izmena:
Isčačkao sam rešenje, jedva... što je čudno pošto koliko sam čitao to je dosta raširen problem.

elem...

u HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Media Center\Settings\MCE.PerUserSettings nađite ove ključeve i podesite vrednosti na:

fullScreenHeight - 576 (decimal)
fullscreenwidth - 720 (decimal)
fullscreenlogicalheight - 576 (decimal)
fullscreenlogicalwidth - 720 (decimal)

Poslednja izmena:
Ja sam danas dobio novu graficku ovog puta nvidia.
Tako da cu sledece nedelje da probam sa njom da dobijem prikaz preko Media Centra :) posto je stvar bila definitivno do ATI drajvera.:type:

Ne znam, dosta njih i sa nVidiom se žalilo na isti problem, u svakom slučaju javi kako je prošlo.

Vrh Dno