Šta je novo?

Vista i acrobat reader

datorec

Slavan
Učlanjen(a)
11.12.2006
Poena
319
desava mi se pri svakoj instalaciji da ne mogu instalirat acrobat reader jer mi vista prijavljuje temp folder da je pun te neke zezancije oko prava pisanja brisanja. uac je iskljucen naravno , isprobavao sa vise verzija AR i bez uspeha. jel imao neko ovakav slucaj i kako ga resiti?

pozdrav i hvala!:wave:

Ma to je neka igracka spram adobe-a. za decu nesto. meni treba da se podesi u ie da mogu da konvertujem html u pdf kao sto to radi adobe.

hvala
ne kontam! kako će adobe reader da konvertuje html u pdf? :D

to može samo pun Adobe Acrobat (ili kako se već sada zove), kao i gomila malih, a jako dobrih programa tipa "bilo-šta-u-pdf" ;) (PDFConverter, CutePDF...)

a s druge strane, Foxit je sasvim dobar pdf čitač! Ima nešto lošiji prikaz slova (naročito primetno na CRT monitorima), ali zato ima neuporedivo prijatnije i brže skrolovanje --- meni je ta brzina skrolovanja MNOGO bitnija!

:)da ali se od njih svih jedino adobe integrise u ie i odradjuje posao. jeste adobe acrobat pro a ja sam napisao u uvodu adobe reader jer cak ni on nije hteo da se instalira.
stvarno sam isprobao brdo tih softica ali aa se integrise i na klik skine stranicu u pdf.:type::wave:

Nazad
Vrh Dno