Šta je novo?

Vista i 3D performanse

milanlj

Čuven
Učlanjen(a)
09.07.2000
Poena
619
Da li je moguce da Vista tako sporo radi u 3D-u. Imam 2GB RAM, 6800 GPU, Dual Core CPU i igre rade uzasno sporo, tj. potpuno je ne igrivo. U F.E.A.R. imam jednocifreni FPS. Probao sam da menjam drajvere i nista ne pomaze. Kakva su vasa iskustva? Ima li neka caka?

Mislim da je caka u tome što drajveri još uvek nisu sazreli. Koliko znam, svi su još uvek u beta fazi.

pa ne znam.ja sada igram SC3 na visti sa dosta bednom konfiguracijom i radi dobro.jeste malo bolje radila na xpu,ali se nadam da ce se to ispraviti sa novim drajverima.ovo naravno vazi za igre koje na koriste bas toliko rama,posto sama vista konstantno vuce oko 400-500MB,tako da ne ostaje puno za igre.

pa ne znam.ja sada igram SC3 na visti sa dosta bednom konfiguracijom i radi dobro.jeste malo bolje radila na xpu,ali se nadam da ce se to ispraviti sa novim drajverima.ovo naravno vazi za igre koje na koriste bas toliko rama,posto sama vista konstantno vuce oko 400-500MB,tako da ne ostaje puno za igre.

mislim da je mojih 2GB rama i vise nego dovoljno za bilo sta 🙂
ocekivao sam pad performansi, ali ne ovoliki. 3Dmark06 mi daje oko 8X slabije rezulate u Visti nego u XPu

Zavisi za sta, pre 3 godine kad sam imo 1GB mislio sam da sam "car".
Pre 2 god kad sam imo 2Gb opet sam mislio isto.
Sad kad imam 4GB (ne pitajte me sto!) opet mislim isto, al ne vredi.
Opet sve radi slicno/isto, samo se prohtevi povecavaju.
Sto rece jedan moj drug "Necu da placam 512MB za Vistu" i u pravu je.

Zavisi za sta, pre 3 godine kad sam imo 1GB mislio sam da sam "car".
Pre 2 god kad sam imo 2Gb opet sam mislio isto.
Sad kad imam 4GB (ne pitajte me sto!) opet mislim isto, al ne vredi.
Opet sve radi slicno/isto, samo se prohtevi povecavaju.
Sto rece jedan moj drug "Necu da placam 512MB za Vistu" i u pravu je.

Ja stvarno moram da te pitam sta ce ti 4GB memorije 😛 ...i sta ti to ne radi sa toliko snage?!?!?

Daleko od toga da ne radi, nego i "onda" i sad opet naguras poligone pa opet sve dodje na isto.

Nazad
Vrh Dno