Šta je novo?

Vista-firefox-opera=puff...

va_milos

Slavan
Učlanjen(a)
14.08.2005
Poena
349
Ljudi imam problem sa browserima, tj. kad imam vise tabova. Koristim najvise operu i misleci da je do nje, podignem i firefox i problem ostaje.
Kad otvorim vise tabova,sve normalno radi,ali kad pokusam da ugasim bilo koji tab sledi zatvaranje celog browsera. Kad zatvorim jedan od tabova, izadje mi ovo napisano:

Microsoft Windows

Firefox has stopped working

A problem caused the program to stop working correctly. Please close the program.

Ljudi, sta kako i gde pogasiti da ovo normalno radi?!
U pitanju je vista ultimate 32 bit i nemam drugih problema sem ovog.

Hvala unapred.

Poslednja izmena:
ispravka

Navodno, je u operi verziji 9.27 ispravljena ta pojava. Meni se nekoliko puta pojavilo i sa ovom verzijom, ali ipak neuporedivo manje nego sa verzijom 9.26. Nije mi poznato zasto se to desava, ali ovo za verziju opere sam procitao negde na netu.

Ovo mi se desava i sa firefoxom. Probano i sa 9.24,9.26,9.27 verzijom i sa svakom je isto.

Koristim Windows Vista Home Premium SP1 + Firefox 2.0.0.13 + Opera 9.50 beta i nikada mi se nije desio problem koji si opisao.
Sve radi kako treba, a pod Firefox-om je instalirano i brdo ekstenzija.
A, da, Win je legalan i legitiman.:D

Ma jok. Ni da mrdne! Sa IE8 radi sve kako treba,ali ja necu da koristim ie,jer ga ne volim.
Nije mi jasno,zasto mi pucaju opera i firefox. Sad sam podigao i operu 8.11 i sa njom je sve u redu.

Ja imam Vistu 32bit ultimate, firefox 2.0.0.13, vista full updejtovana i nemam tih problema.

Vrh Dno