Šta je novo?

Vista driver za TV kartu..

driver

Znamenit
VIP član
Učlanjen(a)
30.06.2000
Poena
1,170
U pitanju je generichka neka, BT878, treba mi samo za grebovanje. Driver iz XPa radi, ali nema zvuka, iz nekog razloga je zakucan (u WinDVRu stoji na nuli i ne moze da se pomeri, a u drugim programima jednostavno se ne chuje). Proverio sam po netu i svi imaju taj problem, pa me interesuje da li neko koristi takvu kartu u Visti, jer su ochigledno najrasprostranjenije..

Možeš da gledaš TV preko Dscalera, bez drajvera, ali nećeš moći da grebuješ ništa. BT8x8 nikad neće proraditi na Visti kako treba. Ako ti treba karta za nešto više od gledanja, menjaj je.

E super, bar da znam :)

Ja imam stari pinnacle pctv pro (bt878) i nisam uspeo da je namestim da proradi na visti64x,na ovom forumu imas drajvere i mnogi su uspeli da nameste karte da rade,ja sam dobijao samo bsodove.
za grebovanje nemam pojma.
http://www.planetamd64.com/index.php?showtopic=23462

Poslednja izmena:
Isti problem 878
instalirao sam chirstv i gledam jer sam naviko ali mnogo bolje resenje je dscaler

Ja imam 32bit Vistu, bash zbog ovakvih problema, ali ni tu nece da radi. Mozda bi radilo sa nekim drugim drajverom jer mi je ovaj bash neki budjav, ne radi mi ni ChrisTV ni Dscaler, slika je uzasna kao da je NTSC a ja stavio PAL, i ne pomaze promena sistema. U WinDVRu je super, ali dzabe sve bez zvuka...

Dscaler bi morao da ti radi, odaberi samo kompatibilnu kartu i tuner. Ja ni nemam instalirane drajvere, a gledam TV normalno. U pitanju je Vista x64.

Pa to Dscaler samo isprobaj vise ponudjenih tunera i karta dok ti ne prikaze normalnu sliku.
Ako WinDVR radi lepo morao bi i dscaler

Nazad
Vrh Dno