Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Vista Customization 3.6 Vs. Transformation 6.0 Pack
Ovaj potonji je blagi uzas - modifikuje izglede standardnih dijaloga (Open, Save As i sl.) i mnogi programi se slogiraju ili pucaju (Corel X3, Photoshop CS2). Ostatak je ok - ikonice, teme ali i pored toga sam primetio da malko usporava sistem. Za izbegavanje ako mene pitas.
pa, ja mislim da sve to sto (tebi) smeta moze da se iskljuci u 6-ici...
ja sam to intalirao na tudjoj masini, jer sam ja zaljubljen u '95 look, ali mislim da sve moze da se ubije... Samo mi nije jasan onaj plejer na 6-ici da li stvarno radi, ili je to samo fora... :\
Meni se cini da sam probao ovaj customization 3.6 i da je imao uninstall opciju koja je sve lepo vratila na svoje mesto, ali da nisam cini mi se bio zadovoljan brzinom. Zato i pitam, jer bih voleo da osvezim XP ali da ne jede resurse. A mozda probam ovaj Anthracite...
upravo zbog sistemskih fajlova, pogotovo ako imas neki av koji proverava njihov sadrzaj ili ti je ukljucen windows file protection koji ne dozvoljava modifikaciju tih fajlova.
Instalirao sam Vista Transformation Pack 6.0 i nisam bas bio zadovoljan. Posle nekog vremena odlucio sam da ga uninstaliram. E sad tu imam problem. Ikonice tipa My Computer i folderi su ostali nepromenjeni, a kad kliknem na start idalje mi pise "Vindows Vista" pored. Da li neko moze da mi kaze kako da u POTPUNOSTI vratim sistem na predjasnje stanje (znaci kao original XP look), a da to ne podrazumeva reinstalaciju ili birsanje sistema. Probao sam recimo iz Style XP-a 3.0 , ali nije urodilo plodom.