Šta je novo?

Vista boot screen problem

Rizmal

Čuven
Učlanjen(a)
21.01.2005
Poena
725
Moja oprema  
Ostale periferije
PS5 Dig + FanatecDD+
Laptop
McBook Pro 15
Tablet
Apple iPad Pro
Mobilni telefon
Apple iPhone 13 Pro Max
Pametni uređaji
Apple Watch 7
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
POz imam problem,naime jutros sam povecao c particiju i nakon tog poteza vista nije htela da se bootuje vec je trazila da je reapirujem zbog winload.exe fajla.Kad sam to odradio sve je lepo kao i pre povecamnja particije osim sto mi je boot screen koji sam postavio vrno na default s jezickom.rekoh nij eproblem ponovo cu preko tune upa da vratim onaj koji sam postavio medjutim tu nastaje problem:Kad god stavim BS koji ja zelim i koristim glupi bili:mad::mad::mad: ugasi GUI BOOT i onda vidim skriveni Aurora BS a ne onaj koji ja zelim.Ne pomaze ni bootskin,ni tuneup,ni vista visual master:wall::wall::wall:Zna li neko kako da ne j**e bili mene vec kako da ja njega naguzim i vratim/stavim BS koji ja zelim:type:???

Poslednja izmena:
probaj da uninstall sve te program koje imas za menjanje boot scr, pa posle par restart instaliras SAMO jedan od tih programa pre ponovnog instala ocisti registri nekim programo recimo WinASO da ispravis neke putanje jer izgleda ti se negde vrti u krug pa to Vista resava na jedini moguc nacin a to je da uradi ona kako hoce "defalt"

uninstall ocisti registri i ponovo instaliraj samo jedan od tih programa

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno