Šta je novo?

VISTA & bluetooth

SINTER

Čuven
Učlanjen(a)
02.06.2004
Poena
630
jel uspeo neko da instalira bluetooth?konkretno MSI BTOES Dongle.
pri instalaciji je jedno 50X izbacio poruku kako driveri nisu podrzani.trazio sam,ali nigde nisam nasao drivere za vistu.
sada stoji ikonica u taskbaru ali ne mogu nikako da otvorim aplikaciju.
niti drugi programi (konkretno PC suite) ne mogu da koristi BT.
ima li resenja???

odes u device manager, update drivera, rucno, "from a specific location" -> "i will choose..."

vidi da li ima opcija "hide devices that are not signed" ili "show compatible hardware" tj .da ti prikaze sve uredjaje, bez obzira da li su kompatibilni.
kad je obelezis, trebalo bi da ti prikaze 2- jedan je microsoftov driver, a treba da se pojavi i taj tvoj msi, samo izaberes njega i next.

to je prolazilo u xp-u za nekompatibilne uredjaje.

isao sam vec naravno tim putem,ali ne ide.na kraju sam i uspeo sve da instaliram,ali opet ne radi.stoji BT ikonica,ali klikom na nju se nista ne desava.
probao sam u linuxu i u xpu i sve lepo sljaka,jedino nece u visti.

stvatrno ne znam vise sta da radim.

Imas stvari koje ne radi na visti.Jedino da se vratis na xp ili da cekas :)

dobro,i to naravno znam i sam:)
nasao sam neki drugi BT za koji je i sama vista imala drivere,tako da sada sve sljaka bez problema.samo mi je cudno sto ovaj msiev ne radi,posto je ipak mnogo zastupljeniji od ovoga kog sam sada ubacio (neki no name).
u svakom slucaju,ako neko ima pravo resenje za ovaj msi nek se javi.ovaj koji radi sam samo pozajmio.

ovako

jel uspeo neko da instalira bluetooth?konkretno MSI BTOES Dongle.
pri instalaciji je jedno 50X izbacio poruku kako driveri nisu podrzani.trazio sam,ali nigde nisam nasao drivere za vistu.
sada stoji ikonica u taskbaru ali ne mogu nikako da otvorim aplikaciju.
niti drugi programi (konkretno PC suite) ne mogu da koristi BT.
ima li resenja???

Pusti update viste i nać će ti sam te drivere na microsoftovoj stranici!

ne znam bas koliko da pustam update sa mojim serialom...
nisam bas tacno siguran koji da instaliram (ako neko zna,nek kaze na PM) ,tako da cu to ipak preskociti.
radi sa ovim drugim lepo (ima i tu par problema oko com portova,ali sam nekako sve namestio),a ovaj drugi BT ce sacekati neka malo bolja vremena.

prvi i treci link sam vec pogledao,a ovaj drugi deluje zanimljivo.verovatno bi on resio problem.
ali vec sam dao tom liku ovaj msi,pa nek ga on lepo koristi na xpu,dok cu se ja na visti zadovoljiti sa ovim no nameom.

hvala svima jos jednom.

na linkovima koje sam ja gledao preporucuju widcomm 5.1.xxx patchovan naravno...
probacu mozda ako instaliram vistu ovih dana, mada me malo mrzi...

i ja imam pomenuti MSI bluetooth koji u pocetku nije hteo da radi pod vistom, ali ima leka, potrebno je samo da se skine "Widcomm Bluetooth Software 5.1.0.1100" i onda radi bez problema

doticni widcomm 5.1.0.1100 se meni stalno zali da je evalution verzija... i to iskoci na svakih sat vremena prozorce |[

Nije registrovan.

doticni widcomm 5.1.0.1100 se meni stalno zali da je evalution verzija... i to iskoci na svakih sat vremena prozorce |[

ja nisam imao nikakvih problema stim, nikad mi nije javio da je evaluation verzija

Nazad
Vrh Dno