Šta je novo?

Vista + Audigy SE

studiovpc

Čuven
Učlanjen(a)
21.01.2003
Poena
650
Kako da nateram Vistu da svira u 5.1 (heheh ala glupo zvuci) ali evo o cemu se radi, u XP-u preko EAX Console je bila opcija CMSS 3D ili tako nesto koja je sve stereo zvuke pretvarala u 5.1 tj stereo zvuk rasporedjivala na sve zvucnike, e sad to u Visti nema, radi kartica sa driverima sa neta ali kako da je namestim da radi ovo sa zvukom posto mi je veoma bitno. U ptianju je Vista Ultimate 32bit, konfa iz potpisa. Pozz

Nisam cackao Vistu za sada ali cisto predlog:
-secas se da prilikom instalacije sa originalnog CD-a ti nudi gomilu raznih stvarcica.kako sam primetio kompatibilnost Viste i WinXp je u visokom nivou pa probaj da instaliras panel i konzolu sa originalnog CD-a (custom instalacija,pa izaberes samo panele s obzirom da imas instalirane drivere)
Ajd uzdravlje

Nisam cackao Vistu za sada ali cisto predlog:
-secas se da prilikom instalacije sa originalnog CD-a ti nudi gomilu raznih stvarcica.kako sam primetio kompatibilnost Viste i WinXp je u visokom nivou pa probaj da instaliras panel i konzolu sa originalnog CD-a (custom instalacija,pa izaberes samo panele s obzirom da imas instalirane drivere)
Ajd uzdravlje
mislis da nisam probao ovo? Ne radi znaci ne dozvoljava mi instalaciju sa originalnog diska, hoce drivere da instalira ali ne i software, inace evo radi mi zvuk kad gledam video file (Avi file u formatu divx, xvid) jer sam namestio u ffdshow da ied zvuk sa stereo na 5.1 i radi sve, cak radi i kad se slusa mp3 ali iz bs playera, iz winampa ne. Samo kad bi creative izbacio software bilo bi extra. Ajd ako neko ima jos neko resenje neka javi

namestio sam sve, na autorun od diska sam stavio compatibility mode xp sp2 i radi sad sve s tim sto pola opcija nema ali ono sto je meni bilo najbitnije ima tako da samo cekam da izadju normalni driveri za vistu

Poslednja izmena od urednika:
ja na A2zs imam CMSS opciju a i bez nje na visti mi normalno radi 5.1 sistem

ja na A2zs imam CMSS opciju a i bez nje na visti mi normalno radi 5.1 sistem
ma radi i meni 5.1 sa vistinim driverima normalno ali kad pustim mp3 recimo onda se cuje samo na prednja 2 i woofer, a u speaker testu naravno cuju se svih 6. Ma namestio sam sad sve to tako da radi za sada sve lepo, cekam samo zvanicne da vidim kako ce biti sa njima. pozz

ma radi i meni 5.1 sa vistinim driverima normalno ali kad pustim mp3 recimo onda se cuje samo na prednja 2 i woofer, a u speaker testu naravno cuju se svih 6. Ma namestio sam sad sve to tako da radi za sada sve lepo, cekam samo zvanicne da vidim kako ce biti sa njima. pozz
Nisi me razumeo... i u mp3 i u igrama i filmovima 5.1 mi radi normalno kao i na xp-u

evo instalirah danas ulitimate...i podesim da mi radi na 4 zvucnika ali daje samo na 2 zvuk a pri testu imam zvuk na sva 4
winamp 5.33 pro registrovan..
kako da naceram da mi radi na sva 4
nf2 je chipset

ps izvinjavam se sto upadam odje ...reko da ne otvaram novu temu
pomagajteeee

Vrh Dno