NikeTajson
Zapažen
- Učlanjen(a)
- 14.08.2023
- Poena
- 4
Pozdrav ponovo mi treba vasa pomoc,imam ryzen 7 5800x sa LC-CC-120 kulerom u LC Power LC-703B Quad-Luxx kucistu imam 4 ventilatora (3 napred koji ubacuju vazduh i jedan pozadi koji izvlaci) i temperature su mi oko 80 stepeni sa zatvorenim kucistem dok sam tipa u PUBG,dok naprimer igram valorant te temperature budu oko 70c/75c e sad zanima me da li je to dobro ili lose ? Pc se glasno cuje kada dostigne tu temperaturu pa mi pomalo i smeta.Sad me interesuje da li su te temperature normalne za ovaj procesor posto sam citao po dosta foruma da se on inace greje mnogo ili tu treba definitivno nesto menjati.
Sad pitanje je dal bih ja i mogao da zamenim vazdusno za neko vodeno hladjenje posto imam LC Power LC600H-12 napajanje.
Evo i specifikacije racunara pa nek neko ko se razume kaze sta misli i ako ima potrebe za upgrade hladjenja predlozite nesto sto mislite da bi leglo na ovu konfiguraciju.
Maticna mi je Gigabyte A520 aorus elite.
I kazite mi sta mislite o ovom napajanju da li treba menjati ako zelim da ubacim neko drugo hladjenje ili je dovoljno za ovu konfiguraciju.
Sad pitanje je dal bih ja i mogao da zamenim vazdusno za neko vodeno hladjenje posto imam LC Power LC600H-12 napajanje.
Evo i specifikacije racunara pa nek neko ko se razume kaze sta misli i ako ima potrebe za upgrade hladjenja predlozite nesto sto mislite da bi leglo na ovu konfiguraciju.
Maticna mi je Gigabyte A520 aorus elite.
I kazite mi sta mislite o ovom napajanju da li treba menjati ako zelim da ubacim neko drugo hladjenje ili je dovoljno za ovu konfiguraciju.