Šta je novo?

Vise pitanja u vezi Samsunga i Nokije...

SCOUT

Čuven
Učlanjen(a)
14.06.2003
Poena
620
Da li postoji neki drugi program za prevacivanje sa kompa na fon(Samsung C100)od EasyGPRS-a>>>nasao sam neki link na googlu za DL programa i dodje do 13MB od 28MB i prekine mi (neki error)...Takodje posto uskoro menjem fon
najverovatnije Nokia7650...da li postoji neki univerzalni program za prebacivanje...I da jos jedno pitanje...da li mogu kada skinem neki program preko kompa da ga posaljem na telefon da se na njemu instalira...>>to pitam zbog 7650 posto podrzava Symbian OS..i onda bih DL na komp i slao na fon!
Jel 7650 podrzava snimanje video klipova...(uz neki program)...

Izvinite ako sam smorio... :)

Ima li alternative za Samsung...
I da li neko zna odgovore na ostala pitanja...

ne znam odgovor na tvoje pitanje, ali da ne bih otvarao novi Thread upitao bi da i je moguce da C100 ima samo 300kb memorije za melodije i ostale *******cije

Sto se tice instaliranja softvera moguce je pokrenuti instalaciju SIS programa na PC-ju, ako koristis Nokia PC Suite, a oni ce preko Bluetootha/IC-a biti instalirani na telefonu. Nemam nikakve razlke izmedju instalacije sa PC-ja i direktno iz telefona.

7650 podrzava snimanje video klipova, ali nema podrsku za mem.kartice vec samo 4 mb svoje memroije. Daleko bolja je 3650/3660 (koja je i jeftinija) koja pored 4 MB memorije ima i 16 MB MMC karticu, jer je rec o novijim telefonima od 7650.

c100 ima oko 1.4MB memorije. 300kb je za javu ostalo je za slike i melodije. Easy GPRS je koliko ja znam jedini program za prebacivanje slika i melodija kao i surfovanje.

Hvala svima na odgovorima,delimire da li mozes da atachujes neki kratak klip koji si snimi telefonom...ti bese imas 3650.

SCOUT je napisao(la):
Hvala svima na odgovorima,delimire da li mozes da atachujes neki kratak klip koji si snimi telefonom...ti bese imas 3650.

Mislim da ima još jedan program (skidao sam svšta s neta, pogledaću), a imam i EasyGPRS v2.1.7., full verzija, 70MB sa sličicama i melodijama. Viči ako ti treba.

Ja sam iz Bora,ne znam kako bi mogli da se dogovorimo oko toga...
U svakom slucaju hvala :)

SCOUT je napisao(la):

Dzabe bih attachovao jer 3gp format ne mozes da proegledas na kompu, ako nemas Nokija softver koji ide uz telefon...Postoji doduse konverter, ali mi je na nekom od diskova tj. nije instaliran.

Dzabe bih attachovao jer 3gp format ne mozes da proegledas na kompu, ako nemas Nokija softver koji ide uz telefon...Postoji doduse konverter, ali mi je na nekom od diskova tj. nije instaliran.

Ok,ne znam zasto ali ja sam mislio da mi treba realplayer za pustanje tih klipova...

Hvala Nenade za ovo :wave:

Ne znam za realplayer ali npr. radlight pusta ako instaliras codec.
"realplayer ne koristim (seltaplayer-barsaplayer)"

Moze i Realplayer, ali mora da se updateuje codec...Uglavnom video ne izgleda bog-zna-sta tako da nema potrebe da kacim uopste :)

Ok hvala i da li se moze taj video uporediti sa ovim sto "rade" digitalci od 100-200€...tipa mustek,gsmart mini 1,2,3

SCOUT je napisao(la):
Ok hvala i da li se moze taj video uporediti sa ovim sto "rade" digitalci od 100-200€...tipa mustek,gsmart mini 1,2,3
:crash: ma i snimak i fotografije nisu kvalitetne uopste :eyebrows: nemoze se porediti sa digitalnim foto aparatom a o dv kamerama da i negovorim :eyebrows:
ipak je to mobilni telefon sa odlicnim mogucnostima za privatne detektive :d

Znam kako izgledaju slicke slikane sa ovim telefonom-za telefon to nisu lose slike.Ali ja sam pitao da li video snimak moze da se uporedi sa klipovima snimljenim jeftinim digitalnim aparatima(normalno da nisam mislio na DV kamere)! :wave:

SCOUT je napisao(la):
Znam kako izgledaju slicke slikane sa ovim telefonom-za telefon to nisu lose slike.Ali ja sam pitao da li video snimak moze da se uporedi sa klipovima snimljenim jeftinim digitalnim aparatima(normalno da nisam mislio na DV kamere)! :wave:

Ovo je slikano sa Nokia 3650 kamericom, ali su slike reskalirane...To je slikano u mojoj sobi u uslovima prosecnog osvetljenja (dnevno svetlo, oblacno vreme).

msexplorer.jpg

delimir je napisao(la):
Ovo je slikano sa Nokia 3650 kamericom, ali su slike reskalirane...To je slikano u mojoj sobi u uslovima prosecnog osvetljenja (dnevno svetlo, oblacno vreme).

msexplorer.jpg

Nisu lose slike, dobar ti je mis..
Hvala... :wave:

Vrh Dno