Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Interesuje me da li je moguce i kako da prosirim spektar opcija za Overclock u Biosu?? Ploca je Gigabyte 945GZM/S2 rev 6.6, a Bios je F2 za koji sam saznao danas da se izgleda ne moze na mojoj ploci updatovati u neko noviji
pokusao si sa ctrl f1? ja sam davno imao plocu sa p945 cipsetom i moglo je da se klokuje ne nesto previse fsb do negde 270(sto je blizu maximuma za taj cipset) sa e2200 e sad ako ti nemas opciju za smanjivanje memorije tj samo opciju za podizanje fsb-a brzo ce ti stati oc-ovanje...imas resenje da pokusas da ubacis noviji bios i da se pojave neke dodatne opcije ili da uzmes memoriju na 1066...
pokusao sam, dobije se vise opcije, ali ne za OC ...Meni bi najvise odgovaralo stavljanje novijeg biosa, ali valjda moja ploca sa ovom revizijom ne podrzava vise, a i na Gigabyte sajtu stoji samo F2 za download.
sa tim cipsetom ne bih mogao vise od 2,8ghz i to sa podizanjem napona za cipset ali onda se vise greje...ako bas hoces da ga malo ubrzas stavi ili ako imas od koga pozajmi neku memoriju na 1066