Šta je novo?

Vise domena na jednom hostingu

veliki znalac

Cenjen
Učlanjen(a)
01.10.2011
Poena
169
Cao, Moze li mi neko pomoc oko ovoga? Jedan domen normalno radi, drugi sam dodao u adddomains, host podrzava to. U godaddy panel stavio nameservere od hostinga ali nema sanse da kad uikucam mojdomen.com da ce da otvori to nego otvara mojdomen.me, dakle redirektuje na drugu ekstenziju koja nija u mom vlasnistvu.... Nijsam nista podesavao sto se tice redirekcije na godaddy. Sto moze ovo bit? Zasto redirektuje? Ovo redirektuje pola godine vec a ne sad kad sam nameservere podesio. Inace nameserivrei ovog drugog domena na koji radi redirect su razliciti od mojih.

Druze ja mislim da taj drugi domen trebas da upises u parked domains a ne u adddomains, probaj tako, nemam previse iskustva sa time ali sam imao par sajtova pre godinu dana i uvek sam ostale domene stavljao u parking domens. Probaj tako pa javi da li radi.

a znaci tu treba:)) ok hvala probat cu sjutra pa javljam. a znali neko zasto mi domen redirektuje na isto ime samo .me?

Pa kazem ti mozda je problem to sto nisi domen dodao u parked domens, pokusaj to, nisam 100% siguran da li ce da radi ali ti probaj pa javi da vidimo , smislicemo nesto drugo ako nece:)

Proradilo jutros, nijeasm ga dodao bez u addDomains. i radi sve. Zna li neko zasto je sajt radjen u joomlui sport? Treba li neka optimizacija da se uradi? Zauzima svega 60mb ali uzasno sport. A wordpress sajtovi normalno rade na serveru....

Nazad
Vrh Dno