Šta je novo?

Virusi I Antivirusi Pomozite!!!!!

• Začetnik teme jova2112
  • Datum pokretanja
J

jova2112

Guest
Ovako:
Radim maturski iz informatikue, tema mi je virusi i antivirusi
pa ko se razume i kome nije dosadno neka napise nesto sto mogu da iskoristim!!!!
Ne treba da je preterano opsirno, samo treba da je tacno!!

Nisi cuo za google ? wikipedia ?

Poslednja izmena:
Ne, ne Vocko. Čovek hoće da mu mi napišemo maturski o tome a on da dobije ocenu. E Decko ako posle 4 godine srednje škole ne znaš da napišeš nešto o sve prisutnim virusima i antivirusima očigledno si se džabe "školovao".

upises u gorepomenuti svemocni pretrazivac kljucne reci antivirus i firewall , i na dodicnim sajtovima imas informacija na pretek (za 3 maturska).
e sad treba sve to procitati i razumeti jelte (i to na stranom jeziku) ...
mene bi bilo sramota da pitam tako nesto na farumu , ali ja sam ipak stariji ...
nemoj ovo pogresno da shvatis , nije ovo nista protiv tebe , samo ipak treba malo da se potrudis , a ne da ti neko sazvace i servira
Pozdrav

p.s. svima nam je dosadno ..

Poslednja izmena od urednika:
siki je napisao(la):
svima nam je dosadno ..

Jeste, zato :type: maturski o :crash: i :wall:

Potrazi imas izbor izmedju Google, Yahoo!!!, pa malo Search Benchforuma ( ko ti zna sta sve ovde ima ni admini neznaju....) pa ako ti treba prevodilac najbolje da u iste ukucas "englesko-srpski recnik" i uzivaj.

Ako ti je potreban savet to je OK.

Daj bre ljudi, jeste to lose, ali kao da vi niste na takve nacine dobijali ocene. Mlad je. Ne uci mu se. Coveku je samo do droge, sexa i Rocka :d . Mislim da imas i na ovom forumu takve teme. Samo ih pametno upotrebi.

pa dobro niko se naucen nije rodio, mozda lik nema net, mozda cak nema ni komp, pa jednostavno iz net kafea nas je zamolio da mu pomognemo (pa makar da mu kazemo da gugla, jer ni to ljudi ne znaju)
pa kad bi mu pomogli, lik neshto malo nauci, mozda ce se zainteresovati za IT generalno, jer je nemoguce da se zainteresuje za neshto shto mu je totalno nepoznato!

i nije on kriv shto ne zna nishta o tome, krivi su mu profesori!

pozdrav,
Nemanja.

I na kraju ima li neko nesto o tome ili da trazimo?

nemanja_scg je napisao(la):
pa makar da mu kazemo da gugla, jer ni to ljudi ne znaju
Ma, da, pricam ti pricu, ne zna za google, ali zna za bench. :S:

Daj da kupimo onda akcije Benca dok im jos nije cena otisla u nebesa :D

dr.Tiristor je napisao(la):
Ma, da, pricam ti pricu, ne zna za google, ali zna za bench. :S:
u pravcu si skroz! | b"r"ezobrazluk :smash:

Nazad
Vrh Dno