Šta je novo?

virus ,ili...

• Začetnik teme Začetnik teme OxyS
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

OxyS

Čuven
Učlanjen(a)
07.02.2003
Poena
619
kako sam instalirao windows, u otlook expresu mi se kad saljem mail stalno kaci attachment od nekoliko stotina bajtova u htm formatu.skenirao sam, ali antivirus nista ne prijavljuje

Vrlo veseo i idilichan komentar. I svuda oko nas je cvece... :d

Neki wormovi su voleli da se okaci kao signature, pa proveri u samom oe makar u toos/options/signature.

A kome da verujem????? Da necu mozda Lucijanu Caricu, njegovom Sophos-u i ostalim ust*s*ma???

Daj bre Zoni, nagledao si se Moldera i Sculy pa sad mislis da si popio svu pamet sveta... Ne moras odma da se ismevas sa mrmotima, i sa mnom, i da pokazujes svoje "neprikosnoveno" znanje o racunarima... 🙄

Ne znam, mozda ti je onaj paranoicni, dugokosi, haker cvikeras idol, jos samo kosu da pustis i isti si on... :?:

Sorry, ali stvarno vise nije u redu ni sa Silverove strane da se redovno podsmehuje mojim postovima... Ne verujem da su bas toliko nekonstruktivni i suvisni...

Nijedan antivirus nije dovoljan, bolje skenirati sa dva, jedan primaran a drugi sekundaran... a ni to nije 100% sigurno...

ako si paranoichan onda predlazem NOD32 primary, AVP secondary...

po mom skromnom mishljenju imash virus 99%...

Vrlo...cak bih rekao VRLO sumnjivo...

A jel taj attachment ima neko ime ili neku eksteziju ?

Jel se kaci samo kad saljes mail u html formatu ili i kad je mail plain text ?

Daj, bre, kremu, sta ti je? Kakvo crno redovno podsmevanje tvojim postovima? Kojim postovima?

Ovo gore sto si napisao coveku jednostavno nije tacno i takvim savetom darujes coveka koji ima potencijalni problem? Kao neko ko sebe smatra iskusnim korisnikom racunara, trebao bi do sada da znas da ni jednom antivirusu ne smes verovati 100%.

nIce Cream, ja se izvinjavam ako si ono smatrao mojim "podsmehom" tebi... ne, bio je to podsmeh tvom savetu: zasto si rekao "Ako je AVP, onda mu veruj"? Nije AVP nista pouzdaniji od vecine poznatih av-a (Nortona, McAffee-a, NODa) - sve je to vrlo slicno i svakom mozes da verujes najvise u npr. 95% (dakle, nikako apsolutno verovanje)

OxyS, kazes da je attachment u HTML formatu - mozes li da ga zipujes i ovde okacis, da vidimo sat kazu drugi av programi i sta kaze njegov kod?

skenirao sam sa Mcafee i nekakvim panda titanium.fora je u tome sto se to pojavljuje odmah po instalaciji windowsa, znaci ne vidim odakle bih zaradio virus. cd sam uzeo kod skc-a, inace je windows zajedno sa servis packom, jel moguce da je tu nekakva zezancija. evo, sad sam poslao sam sebi na yahoo, ali ne vidim nikakav attach, samo poruku, a u send folderu mi stoji sa attach, a kad kucam i saljem nema attacha. malo je zbunjujuce(kad bolje razmislim mozda i nije sto ga ne vidim odmah). nazalost ne mogu da ga okacim ovde , kao sto rekoh vidim da ima attach samo kad pogledam poruku u sent folderu, nema nikakvo ime, ne mogu da ga snimim na disk , ni da ga otvorim(slova su onako svetlo siva, kao kad na forumu pregledate tred). sad sam hteo zoni-(j)u da posaljem mail, ali posto ne vidim koji je nista od toga. uplaceno vreme mi istice , tako i ako mi posalje neko od vas mail , ja ne mogu vama pa da pogledate.
cheers

posto sam sad preko 041, ne mogu, ali cu probati da ti posaljem screeshot, pa mozde se bude videlo. inace sad sam skenirao sa najnovijim nod32(trial), i ne prijavljuje nista, osim da ne moze da otvori 4 fajla koja koristi neki program ili windows
p.s. poslacu ti sa yahoo-a, naslovicu ga sa screenshot(tako da znas da nije spam)

Nazad
Vrh Dno