Šta je novo?

virus ili puko win

OxyS

Čuven
Učlanjen(a)
07.02.2003
Poena
619
imam xp pro i nakon nekoliko minuta na netu pojavi se plavi ekran i na dnu greska u vezi TCPIP.SYS.Kad se ponovo nakacim,sve se cesce pojavljuje greska.Sta bi moglo biti?Bas nervira

probaj da popravis instalaciju windowsa. Pokrenes instalaciju sa CDa i kada ti kaze da postoji instalacija XPa imaces opciju repair. mislim da ti kaze da stisnet taster c.

To uradi i on ce ti popraviti windows a svi programi ce ti ostati. Svi updateovi, hotfix i sl. nece vise biti na racunaru pa ih moras ponovo instalirati. Ako koristic XP corporate (XP SP1 instalacija) onda ce ti trebat samo dodatni hotfix-evi. Inace moraces ponovo da instaliras SP1.

Probaj tao. trebalo bi da se sredi sve.

ne verujem da je do memorije,a bas mi se ne instalira windows ponovo.jel to moguce zato sto je klokovana masina?ja cisto sumnjam da je i to u pitanju,jek igre i sve ostalo radi super,samo dok sam na netu se to desava.ko zna ,mozda samo nestane :D

Pa, znaci da ti nije ispravan fajl koji je zaduzen za odrzavanje veze sa netom. Ili reinstaliraj win preko postojeceg (tj. refresh instalacija ili Update, kako to windows zove), ili mu dodavaj network komponente za konekcije (network connections>neka konekcija (desni klik)>properties>networking>install... i udri li udri po dodavanju, oduzimanju, menjanju. Ako ti ovo ne pomogne, uradi prvu opciju (reinstall wina).

Nazad
Vrh Dno