Suicide_samurai
Čuven
- Učlanjen(a)
- 02.03.2005
- Poena
- 650
igrao sam se prekjuce sa servisima u msconfig-u (tj. iskljucio sam ono sto se smelo prema uputstvima) a danas mi se desava da ne mogu da dignem sistem: pri izboru OS normalno izaberem svoj (winxp sp2) i krene da se dize dok ne dodje do welcome screena, kada se naglo usporava (da ne kazem odatle da desktopa mu treba vecnost - 3min). Onda mi prijavi da nema kx zvucne kartice (iako je u device manageru prisutna) i izbaci gresku koja mnogo podseca na onaj virus koji resetuje komp za 1min od povezivanja na net. Dobijam poruku:
The Remote Procedure Call has closed unexpectedly i pocinje da odbrojava minut dok se ne resetuje.
Sta je u pitanju - virus ili greska sistema - pomozite mi stvarno ne bih zeleo da preinstaliram Windows (taman mi je sad sve up-to-date)
Od neta koristim wireless - na modem sam se samo sinoc okacio na 1min, ako ikom to nesto znaci.
Jos jednu stvar sam u tih minut (dok sistem normalno radi) primetio - u NoD32 mi je iskljucen Internet Monitor kad se digne sistem iako mi se NOD32 nalazi u startup-u. Pomagajte kako da resim problem pliiiiz!
P.S. I u Safe modu se apsolutno ista stvar desava!
Hvala vam!
The Remote Procedure Call has closed unexpectedly i pocinje da odbrojava minut dok se ne resetuje.
Sta je u pitanju - virus ili greska sistema - pomozite mi stvarno ne bih zeleo da preinstaliram Windows (taman mi je sad sve up-to-date)
Od neta koristim wireless - na modem sam se samo sinoc okacio na 1min, ako ikom to nesto znaci.
Jos jednu stvar sam u tih minut (dok sistem normalno radi) primetio - u NoD32 mi je iskljucen Internet Monitor kad se digne sistem iako mi se NOD32 nalazi u startup-u. Pomagajte kako da resim problem pliiiiz!
P.S. I u Safe modu se apsolutno ista stvar desava!
Hvala vam!