Šta je novo?

Virtual DUB - Kompresija MP3a

• Začetnik teme Začetnik teme PJ
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

PJ

Znamenit
Moderator
Učlanjen(a)
03.09.2000
Poena
1,445
Iz Premiera DV kompresujem u DivX, a zvuk ostaje PCM, pa ga potom kompresujem u Virtual DUBu u MP3.

Problem je sto ponekad kada reinstaliram sistem (instaliram sve iste programe) Virtual DUB nema drajver za MP3 kompresiju tj. ima samo jedan koji dozvoljava maximum 56kbps. Treba mi 128kbps.

Prilikom promene sistema VD mi uvek ostaje na drugoj particiji, u istom direktorijumu i njega ne brisem.
Pokusao sam ponovnu instalaciju XING encodera, Lame encodera i otkud znam cega vec sve, ali VD i dalje ne vidi te MP3 codece...

Any ideas?

Instaliraj iz Nemo codec pack-a samo mp3 codec.

Nimo codec pack mi je zavrsio posao uz manje komplikacije. Radi samo onaj codec na F 🙂, ovi ostali mi ubijaju Virtual Dub.

Bitno je da sljaka 🙂
Thanx

PJ je napisao(la):
...
Problem je sto ponekad kada reinstaliram sistem (instaliram sve iste programe) Virtual DUB nema drajver za MP3 kompresiju tj. ima samo jedan koji dozvoljava maximum 56kbps. Treba mi 128kbps.

Any ideas?

otidji u multimedija u control panel-u i pod tab-om "devices" i "audio codec" setuj prioritet za neki mp3 kodek na 1,2,3 ... i to bi trebalo da dovedee do toga da ga VD vidi ... inace moze biti grdnih problema ako postoji vise codec pack-ova ... zakljucak ... kad sve podesis da radi(svi kodeci koje koristi su funkcionalni...) pravi sliku i dobro je cuvaj 😀

pozdrav!

🙂
Odlicno! Samo je fazon da mi nikada ne bi palo napamet da codece trazim pod hardware (gde sam ga i pronasao 🙂)

Nazad
Vrh Dno