Šta je novo?

VIP WILDFIRE problem

benson

Slavan
Učlanjen(a)
04.09.2007
Poena
319
Pre mesec dana uzeo sam Htc wildfire od VIP-a i imam sledeci problem :

telfon mi radi normalno da kazem jedno 8 dana i onda posle toga pocne da mi se gubi mreza(zivim na banvom brdu) gde je incache uvek pun signal i onda me automatski fon prebacuje na nacionalni roming tj Telenor.Kada pokusam da okrenem neki broj automtska drolja mi kaze da prebacim na automatsko biranje mreze i ako vec jeste odabrano aut. biranje.
E onda posle 5 minuta vratim se autom. na vip mrezu i pun signal sve ok ,pokusam da okrenem sebe i provalim da sam nedostuapn.Zatim pokusam da sa mobilnog okrenem bilo koji broj ,telefon me izbacuje i puca mreza .

Pomislio sam da nevalja kartica ali kada sam tu karticu ubacio u drugi VIP ov aparat sve je bilo ok. Onda normalno pomslim da telefon ne valja i ubacim 065 karticu u telefon kad telefon normalno funkcionishe .

Otisaho sam na kraju da zamenim staru za novu SIM karticu u VIP ali to nista nije urodilo plodom .

Pomoc molim vas :)

Probaj da prebacis u opcijama za mrezu na 2G/GSM mod.

3G mreža u Srbiji svih provajdera je dosta slaba, tako da je moguće da ti je telefon često prelazio sa jedne frekvencije na drugu. Prebacivanjem na 2G će baterija znatno duže da ti traje, a najverovatnije će ti rešiti problem sa prijemom.

Hm...
Ja sam na BBrdu i imam Wildfire i nisam imao takvih problema.
Doduše ja imam Telenor karticu u njemu.

Samo da primetim da je na BB-u Wildfire u modi...i ja da se zapljunem u drustvo. :d

Inace nisam ni ja nista cudno primetio, mada i kod mene nije VIP nego MTS (066).

Isti problem /krusevac/,ali u zadnje vreme ,redje se desava.Inace moram da udjem u meni telefona,i prebacim mrezu na automatsko biranje.

Poslednja izmena:
Isti problem /krusevac/,ali u zadnje vreme ,redje se desava.Inace moram da udjem u meni telefona,i prebacim mrezu na automatsko biranje.

evo ja sam pre 3 dana prebacio u menu iju :) telefona iskljucivo na GSM znaci ne gsm/wdcma auto ili kako vec beshe nego gsm only i od tada tj pre 3 dana nema za sada nikakvih problema .

Probaj i ti to , pa javi da li se stanje popravilo .

poz

Vrh Dno