Šta je novo?

[VIP] Uveden VIP Online!

xSeptimus

Znamenit
VIP član
Učlanjen(a)
07.05.2002
Poena
1,045

L I N K

Pohvale za VIP, ovo se cekalo :)

Vrlo upotrebljivo i sve funkcionise veoma dobro. Sistem provere je dosta rigorozan, osim povratnog SMSa sa sifrom, potrebno je ukucati i password koji je dodeljen prilikom potpisivanja ugovora.

Takodje moze se registrovati korisnicko ime i sifra.

Poslednja izmena:
Znaci jos samo mts da uvede ovako nesto, pozdravljam :)

Oni su (MTS) odavno krenuli u suprotnom smeru, ukinuse ljudima online listing jos pre cca godinu dana :hump:

Poslednja izmena:
Tab ikonica nije ista za VIP.rs sajt i za VIPOnline racun. Ova za VIPOnline racun je identicna sa Tab ikonicom VIP.mk sajta.
Moguce nesto vuku iz Makedonije :)

Konacno posle godinu dana :) Ja sam zapoceo ovaj projekat jos u februaru prosle godine :)

Btw nesto ne radi.

Poslednja izmena:
Iskreno nisam ni znao da nisu imali sve do decembra.

Svakako odlican i neophodan potez.

Tab ikonica nije ista za VIP.rs sajt i za VIPOnline racun. Ova za VIPOnline racun je identicna sa Tab ikonicom VIP.mk sajta.
Moguce nesto vuku iz Makedonije :)

Isti softver se koristi, sve je isto samo je baza druga :) Isto podrazumeva i dizajn naravno.

odlično, svaka pohvala

Sve pohvale, nadam se da ce i MTS da se ugleda na njih za usluge koje pruzaju, a ne samo za cene i zaokruzivanja minuta

Sve pohvale, nadam se da ce i MTS da se ugleda na njih za usluge koje pruzaju, a ne samo za cene i zaokruzivanja minuta

VIP svakodnevno poboljšava uslugu, dok mts (koji ovo nikad neće uvesti) samo ukida i poskupljuje usluge.

I koga više briga za mts, njemu je rok upotrebe 2.1.2011. :D :smoke:

Poslednja izmena od urednika:
Nije tesko promeniti broj :)

A glede MNP, da se ne zavaravamo, u Hrvatskoj je jako mali broj ljudi iskoristio MNP i promenio operatera.
Cak iako se radilo o novcu tj. TELE2 je mnooogo jeftiniji od TMobile i VIPnet.

Vecina ljudi je lenja i neinformisana, cinjenica.

Poslednja izmena:
Veoma lepo, probao sam i lepo radi, sve potrebne informacije.. a ne ko mts moras da pisas zilete da bi dobio listing.. :D

Mogli bi ovo da uvedu i za prepaid ( kao Telenor )...

Ima tu jos posla ali najbitnije je uradjeno i funkcionise konformno.

totalna je havarija sa mts-om
rispektujem ovaj potez VIP-a i uskoro sam vas (njihov) korisnik

ja sam dve godine bio njihov korisnik, imao sam mnogo primendbi, ne na signal ili tako nesto, nego na naplacivanje nenormalnih penala za kasnjenje uplate racuna za 2,3 dana, meni je pretplata bila 500+pdv, plus kazna 500+pdv zbog kasnjenja, kasnije su smanjili na 300+pdv, pa na 150+pdv, ali opet je bezobrazno skup, zato sam presao na telenor, nikakvih problema, cak su mnogo profesionalniji, plus ima PRENOSENJA.. naravno o ovom online racunu nije bilo ni pomena, sajt im je bio blagi uzas, mada i danas je naspram hrvatskog 8da im oprostimo jer su duže tamo) ali i naspram makedonskog, koji je miljama daleko i dan danas od srpskog.. eto..

ja sam dve godine bio njihov korisnik, imao sam mnogo primendbi, ne na signal ili tako nesto, nego na naplacivanje nenormalnih penala za kasnjenje uplate racuna za 2,3 dana, meni je pretplata bila 500+pdv, plus kazna 500+pdv zbog kasnjenja, kasnije su smanjili na 300+pdv, pa na 150+pdv, ali opet je bezobrazno skup, zato sam presao na telenor, nikakvih problema, cak su mnogo profesionalniji, plus ima PRENOSENJA.. naravno o ovom online racunu nije bilo ni pomena, sajt im je bio blagi uzas, mada i danas je naspram hrvatskog 8da im oprostimo jer su duže tamo) ali i naspram makedonskog, koji je miljama daleko i dan danas od srpskog.. eto..

kod telenora verovatno kada ne platis racun ne dobijes "kaznu"? ne razumem tvoj post, mislim da si otisao off topic

kod telenora verovatno kada ne platis racun ne dobijes "kaznu"? ne razumem tvoj post, mislim da si otisao off topic

Sumnjam da je kazna u visini pretplate? Kod telenora kao i u vecini firmi u Srbiji ako kasnis par dana ne platis nista, a ako te iskljuce placas mislim 50 din ukljucenje (Ne znam tacno, nek napise neko ko je informisaniji).

Preduhitrio me je Zevs... a doudou ako neces u offtopic, ne hvataj se na jedinu primedbu na Vip, nego se skoncentrisi ne prethodno....

Poslednja izmena od urednika:

Evo drugar ne placa racun vec nekih 4-5 meseci kod MTS-a i ceka da mu iskljuce i jos mu nisu iskljucili. Meni npr. knjigovodja greskom nije uplatio prosle godine racun za februar i negde u julu mi je stigao sms da treba da platim racun ili ce da me tuze. Platio sam taj racun tacno u dinar, bez i jednog dinara kazne ili kamate. Samo zbog tih stvari ne bih prelazio sa MTS-a. Vrlo su tolerantni sto se kasnjenja tice.

Jedna vazna napomena, veoma zanimljivo u vezi VIP Online Racuna:

Stanje se kod mene online azurira svakih 30min u proseku. Sto je jos zanimljivije Online racun prikazuje i listing za tekuci mesec i to zavrsno sa poslednjim utrosenim saobracajem u poslednjih 30ak minuta, dakle nesto tipa live listing.

Nisam ovo odmah primetio, ali nece da skodi :)

Poslednja izmena:
Kod telenora se osvezava na par minuta. Barem je tako bilo kad smo proveravali prosle godine, kad su to sredili.

Ovo za live listing je ekstra. Mislim da drugi operateri to imaju samo na zahtev u stampanom obliku...

Cim je zevs poceo da hvali VIP, mora da su dobro poceli da rade :p

Usluga provere stanja funkcionise i odmah po preseku obracunskog perioda. Nema pauze vec brojaci uredno broje iako je nocas bio presek stanja.

Odlicna stvar sve pohvale a posebno shto moze da se gleda u aktuelni racun i to uz vrlo malo vremensko odstupanje! Svaka im cast opet ne zalim ni trenutka sto sam zavrsio sva posla sa mts-om i presao kod njih!

Poslednja izmena:
Vrh Dno