Šta je novo?

[VIP] U ponudi HTC Hero i HTC Touch Pro 2

xSeptimus

Znamenit
VIP član
Učlanjen(a)
07.05.2002
Poena
1,045
HTC Hero L I N K

Cena u prodaji 50.999 din

Postpaid 60 40.999 din
Postpaid 150 37.999 din
Postpaid 350 31.999 din
Postpaid 900 26.999 din

HTC Touch Pro 2 L I N K

Cena u prodaji 62.999 din

Postpaid 60 50.999 din
Postpaid 150 47.999 din
Postpaid 350 41.999 din
Postpaid 900 36.999 din
Postpaid 1800 29.999 din

Cena uključuje PDV.

Poslednja izmena:
au, izgleda da cu prelaziti sa MTS-a na VIP

Sto, zar da das 500 e na telefon?

trošim mesečno oko 3.5k dinara na telefon na mts-u, od čega je 600 dinara gprs saobraćaja. Minuta potrošim oko 250, a pošaljem 500 sms-ova. Znači, sve to isto mogu da dobijem na VIP-u, sa mnogo više besplatnih megabajta uz postpaid 900 tarifu, i da uštedim nekih 1000 dinara. Tad bi me Hero izašao 27 hiljada, a Touch Pro 2 37, što su više nego ok cene. Posto sam skoro 2 godine na MTS-u, racunaj da bi na VIP-u stedeo 1000 dinara mesecno, sto ti za 2 godine dodje kao jedan Hero..

Poslednja izmena:
Lepa ponuda nema sta, ova od 3000 mi se bas svidja, ali nekako ne bih prelazio dok ne odrade svoju mrezu ili nesto po tom pitanju. Cena i za kes nije losa za Tpro2, kada se odbije PDV ispadne nekih 575 eura.

trošim mesečno oko 3.5k dinara na telefon na mts-u, od čega je 600 dinara gprs saobraćaja. Minuta potrošim oko 250, a pošaljem 500 sms-ova. Znači, sve to isto mogu da dobijem na VIP-u, sa mnogo više besplatnih megabajta uz postpaid 900 tarifu, i da uštedim nekih 1000 dinara. Tad bi me Hero izašao 27 hiljada, a Touch Pro 2 37, što su više nego ok cene. Posto sam skoro 2 godine na MTS-u, racunaj da bi na VIP-u stedeo 1000 dinara mesecno, sto ti za 2 godine dodje kao jedan Hero..

A koliko bi tek ustedeo kad bi smanjio tarifni profil i uzeo gprs tarifni dodatak ;) Sta ce ti Postpaid 900 ako trosis 250min i 500sms?!? :D

zbog gprs-a. To je potrošnja GPRS-a sa tarifnim dodacima na MTS-u. Iako ne bih ubio tih 900 minuta/smsova, sa tom tarifom bih uštedeo po računici nego na MTS-u

Poslednja izmena:
dobra im je cena za touch pro stvarno... oko 6 soma jeftinije nego inace kod nas...

Po meni Telenor-ov paket tipa Fleksi je extra, steta sto VIP nema nesto takvo. Ja trosim oko 4-5000 mesecno, dosta medjunarodnih poziva i ne mogu da se uklopim sa ovim paketom :(

@Akki

Koliko sam ja video u PC Practicu je on mislim 73000

Poslednja izmena:
pala mu je cena... :) 69 je sada... trebalo bi da padne jos uskoro :)

Vip je, po meni, van konkurencije sve dok ne budu imali dobru sopstvenu mrezu...

Poslednja izmena:
Oni imaju dobru mrezu ljudi, tripujete se. I stalno se poboljsava... pre 4 meseca ako se ne varam oko 70% razgovora se obavljalo u njihovoj mrezi a ostatak u MTS mrezi.

Kutija, ne radiš više za VIP! Znam da su ti isprali mozak, al' o'ladi malo ... :)

Vip ima najbolji KS po meni, probao sam sva tri više puta. :) Telekomov je najsmješniji, ne treba raspravljati o njemu. Zovem da pitam kako se dopunjava prepaid sa postpaida, a ona meni "gospodine, na koga je registrovan broj?" :zgran:

Pa hoce da proveri dal zaista imas postpeid ili ga zaebavas :D

Topic je splitovan.

Mole se korisnici da se manje-vise pridrzavaju teme :wave:

Jel im anade da Telenor onudi HTC Hero?
Vidim da u ponudi imaju vec neke HTCove...

ja se ne bih nadao tome

Vip ima eksluzivu na Hero jos neki dan, a na Magic je istekla, bile su po mesec dana.
Vec sada HTC distributeri mogu da nude svim provajderima oba android modela.

No, nije realno da Telenor pored Samsunga uvodi Magic, a Hero.. mozda.
Bice uskoro jos Androida (LG je predstavljen ovih dana) koje MTS/Telenor mogu da ubace u ponudu.

pa napisi demant...

Nazad
Vrh Dno