Šta je novo?

[VIP] sms_fail - Resenje

koba

Slavan
Učlanjen(a)
11.02.2009
Poena
309
posto je prosla tema zakljucana, a ja sam prilicno nov ovde i ne znam da li je u redu da otvorim novu slicnu temu izvinjavam se unapred
otvaram je zato sto sam dosao do resenja pa mozda ovo nekome pomogne
naime, nocas sam na savet prijatelja promenio broj vip-ov msg centra i stavio +381650000900
nakon 15tak minuta mi je stiglo mali milion sms poruka i izvestaja o stanju , jedna za drugom bez pauze, sve ono sto mi nije stizalo poslednjih 5 dana :wall:

Mozda sve zavisi od toga na koju baznu stanicu se telefon "kaci" ( MTS ili VIP )

U kom si kraju BG - kakav ti je VIP signal ???

na karaburmi sam i nije los signal,
ali ovaj problem nije bio povezan sa mojom pozicijom posto sam se dosta kretao ovih dana po gradu i svejedno nisam dobijao poruke, sada dobijam sasvim normalno sa novim brojem msg centra

znam da je to broj mts-ovog msg centra ali namerno nisam to hteo da napisem kako opet ne bi ispalo da pljujem po vipu i reklamiram mts, sto mi nije cilj
sad ispadoh neinformisan :wall:

znam da je to broj mts-ovog msg centra ali namerno nisam to hteo da napisem kako opet ne bi ispalo da pljujem po vipu i reklamiram mts, sto mi nije cilj
sad ispadoh neinformisan :wall:

upozorenje: na ovaj nacin primam poruke bez problema ali ne mogu da ih saljem :smash:

Nazad
Vrh Dno