Šta je novo?

[VIP] Reaktivacija broja

[Miki]

Čuven
Učlanjen(a)
05.06.2001
Poena
725
Moja oprema  
Pristup internetu
  1. Optički internet
Posle sedamdesete molbe VIP se udostojio da mi odgovori na molbu i kazu da je odobrena reaktivacija broja.
Medjutim fora je da radnica u poslovnici kaze da taj broj moze da se reaktivira SAMO za postpaid a ne i za prepaid pa me zanima da li je neko imao iskustva sa reaktivacijom ugasenog broja i da li je i on morao na postpaid da ide.

U teoriji ja mogu da uzmem postpaid bez ugovora i da za mesec dana trazim da ga prebace u prepaid ali nisam siguran da li taj broj ima neku vrstu blokade za prepaid or what?!

Ne znam za reaktivaciju ali znam da Vip nema postpaid bez ugovora, minimum je 3 meseca

Aha onda necu da prihvatam uopste da mi se aktivira taj broj na postpaid.
Kao sad je fora (danas zvali opet) da ne mogu da drze taj broj na rezervaciji, a taj broj je vezan za moj JMBG jer je pre bio postpaid i nema sanse nikome drugom da ga dodele.

Zaključi postpaid ugovor i posle 3 meseca ih pitaj da li može prenos na prepaid ili da preneseš broj u drugu mrežu na prepaid? Naravno ako ti je broj bitan.

Uzeo sam danas broj uz najmanju Standard 100 tarifu.
E sad sta je zanimljivo, devojka iz VIPa mi rece da mogu sutra da odem u bilo koju poslovnicu i da trazim raskid ugovora bez penala zbog poskupljenja (posto to obuhvata ovu Standard 100 tarifu) i da ce morati da odobre i prebace na prepaid, iako sam tek danas potpisao ugovor za ovaj broj?!
Zvuci li to logicno ?:)
Ako nista sutra cu do poslovnice da proverim.

Ne zvuci, posto si uzeo nakon obavestenja o poskupljenju. Mada, kakav tamo haos vlada, mozda ti i prodje, nista te ne kosta da probas

Jeste da nije direktan odgovor, danas sam bio u VIP poslovnici gde je zena trazila raskid postpaid ugovora, a decko koji je zaposlen tamo joj je automatski prebacio broj na prepaid. Ona ga pita, pa nisam to trazila, on joj odgovori, pa Vi ako za mesec dana ne dopunite broj on se automatski brise iz registra.

Ja sam bio izgubio jedan Telenor prepaid broj, kad sam hteo da ga reaktiviram ponudili su postpaid (kazali su da ne moze prepaid iz nekog razloga), uzeo sam najjeftiniji paket i posle 3 meseca otisao u MTS da prebacim broj. Odmah su me zvali iz Telenora i ponudili prepaid :)

Broj je istekao na prepaidu (nije dopunjavan 15 meseci), pozvao KS i za 7 dana su ga reaktivirali opet na prepaidu.

@aca - Da, tako ide. Meni je tako istekao period od mesec dana jos pre dve godine (devojka u poslovnici je zaboravila da mi pomene da se broj gasi ako ga ne dopunis mesec dana kada se prebaci na prepaid). Ali sam ga upravo uspesno reaktivirao posle 20 molbi, na postpaid ugovor od tri meseca.
E sad, kao sto sam objasnio. Juce kada sam aktivirao broj rekla mi je ovako, sacekaj 24 sata idi u neku poslovnicu i pokreni raskid ugovora/odnosa/sta god zbog ovog poskupljenja moraju da ti odobre. Sto je meni vrlo nelogicno jer u samom ugovoru pise da je do 12.5 jedna tarifa a od 12.5 nova.
Mislim, nista me ne kosta danas posle posla da svratim do druge poslovnice ali ne verujem da mi je ona dala dobru informaciju.
Meni je na kraju cilj da mi taj broj bude na prepaidu VipZaSve.

@ Septimus - tvoj broj je vec bio na genuine prepaidu :). Ovaj moj postpaid > pa mesec dana onaj prepaid posle raskida ugovora za postpaid > pa su ga ugasili. Godinu i po dana, i 20ak pisanih molbi i molbi u poslovnicama :).

Miki, ne verujem ti! Da ti neko u VIP-u da tako dobar savet, ne, ne :D
VIPZaSve nema vise zvanicno, pretpostavljam da ne moze i ovako da se aktivira?

Ne mora VipZaSve. Bice neka druga promocija bitno je da me vrate na prepaid :).
Ali sto se saveta tice ni ja ne verujem da je informacija dobra :D. Znacu oko 17h :). Bilo bi bas cudno da jedan dan potpises a drugi vec mozes da raskines bez penala.

Nop. Ne moze :). Cera nije bila u pravu.

^ Bilo je sasvim očekivano -- da ne može i da ćera ne bude u pravu! ;)

Nazad
Vrh Dno