Šta je novo?

VIP pripejd najgori za gprs (internet na mobilnom)

seizmos

Čuven
Učlanjen(a)
11.09.2006
Poena
515
Zasto ovaj operater nema kupovinu megabajta poput mts-a ili telenora ili nesto tipa moj meni gde bi mogla neka opcija da se aktivira gde bi gprs protok bio pristupacniji na pripejd paketima. Sad pod ovim sto nude je skroz bezveze i skupo ko djavo, dzaba dobar telefon ako si na pripejdu vipovom jer ces isti morati ubrzo da prodas ne bi li dopunio kredu.........bzv,)

Sve je to zato sto imaju neku svoju "uvrnutu politiku" :(
Umesto da sire mrezu,oni placaju skupe reklame i lazu okolo kao se sire....
Po selima nemaju 3G signala,pa i da hoces da koristis net - to ne funkcionise.

Sve je to zato sto imaju neku svoju "uvrnutu politiku" :(
Umesto da sire mrezu,oni placaju skupe reklame i lazu okolo kao se sire....
Sa ovim delom se u potpunsti slažem!

Po selima nemaju 3G signala,pa i da hoces da koristis net - to ne funkcionise.
U Kruševcu je situacija malo drugačija sam grad i prigradska naselja su delimično i mestimično pokriveni sa 3G signalom dok čim kreneš i malo van naseljenih mesta ili ti civilizacije 3G signal bije što te nema!

U Kruševcu je situacija malo drugačija sam grad i prigradska naselja su delimično i mestimično pokriveni sa 3G signalom dok čim kreneš i malo van naseljenih mesta ili ti civilizacije 3G signal bije što te nema!

Hm... Pa nije bas tako, pre mesec dana sam bio u Ks-u i kada sam isao prema Celijskom jezeru celo VIP nije imao signal, nego je koristio Telenorovu mrezu (nesto kao domaci roaming). Izgleda da VIP ima sporazum sa Telenorom da koristi njihovu mrezu tamo gde im je sopstvena mreza slaba...

Valjda ce se opametiti pa ce da ukljuce nesto od trenutno popularnih akcija tipa da sam korisnik putem korisnickog ussd menija izabere tarifni paket ili dokupi minute/megabajte itd...do tad nema leba ni svrhe biti na njihovoj mrezi kao pripejd korisnik a da koristis gprs protok, ko je lud toliko.

Nazad
Vrh Dno