Šta je novo?

Vip Prepaid internet

xSeptimus

Znamenit
VIP član
Učlanjen(a)
07.05.2002
Poena
1,045
Neograničeni prepaid internet paket po ceni od 2490 dinara
Izaberi novi Vip Internet paket koji uključuje:

USB modem
SIM karticu i
neograničeno surfovanje prva dva meseca

Nakon što ti istekne početni paket jednostavno dopuni svoj prepaid internet kredit putem elektronske dopune ili na bilo kom Vip prodajnom mestu i nastavi da surfuješ za samo 1 din/MB.

Zahvaljujući jednostavnom rešenju instalacije, biće ti potrebno samo par klikova da se konektuješ i počneš da uživaš u prednostima neograničenog Vip prepaid interneta.

Proveri svoj kredit u svakom trenutku slanjem SMS poruke sa tekstom ”?” na 1230.

Maksimalna brzina je 1 Mbit/s i zavisi od pokrivenosti. Početni paket uključuje 10GB po maksimalnoj brzini nakon kojih je ta brzina svedena na 64 Kbit/s. Obračunski interval je 10KB. 5 din/MB za dopune ispod 200 dinara. Cena od 1 din/MB važi za dopune preko 200 dinara narednih 30 dana. Pogodnost neograničenog interneta se primenjuje tokom prva dva meseca ili do prve dopune kredita bilo kojim iznosom.

L I N K

Poslednja izmena:
Znaci, ako sam dobro shvatio, platim 2490 din i dobijem 10 GB po 1 Mb/s, koje mogu da potrosim za 2 meseca, kada potrosim posle 2 meseca za 200 din mesecno dopune dobijem 200 MB opet po 1 Mb/s a kada potrosim tih 200 MB onda imam brzinu od 64 Kb/s neograniceno do sledece dopune?

Ne piše koliki je UL. Ako bi i on bio 1mbps, vidim neke lokacije na kojima odmah menjam WiFi sa ovim modemima :)

Šteta što je DL samo 1mbps, ali za 1din/MB i ne mora da bude veći.

VIP bi mogao da ponese titulu šampiona po korisnik_kr3ten načinu definisanju ponuda i nedostatku informacija.

Kupim paket, istekne 60 dana, meni ostalo 2GB, šta se dešava sa tim protokom ako sam uplatio 200 din 59. dana, a šta se dešava ako nisam uplatio?
Kada uplatim 200 dinara, istekne 30 dana, ostalo mi 33 dinara, šta se dešava sa kreditom, a šta sa ostalim uslugama na kartici?

S obzirom da nakon potrošenog kredita kartica može samo da prima SMS, predpostavljam da su kartice DATA only (no voice).

Update: @aca, 64kbps važi samo za prva dva meseca tj. za ovih 10GB. Ako njih potrošiš za 20 dana, onda ti ostaje još 40 dana na brzini 64kbps. Kada počneš da uplaćuješ dopune, 64kbps varijanta NE postoji.

Poslednja izmena:
OVo se uopste ne isplati dopunjavati, nego samo kupovati za 2500 din, posle prodas modem za 10e i kupis novi opet za 2500 :)

Onda je teska glupost, jer Telenor nudi Klik uslugu za 290 din neogranicen Internet.
Po neki put mi je zao ovih iz VIP, toliko se trude da im ponuda "zvuci" bolje od ostalih, a u stvari je gora, pa ko se upeca.

Ne bih se složio da je Klik bolji. Limitirana brzina je prilično limitirajući faktor. Kod Klika za 290 imaš na raspolaganju po full brzini 150MB, a ovde bi za te pare dobio 290MB.
Po meni, veća prednost Klika je u tome što brzina nije limitirana. Zapravo, da li je? Ja ga koristim sa telefona, potrošim 50-100MB mesečno, pa mi brzina ne znači mnogo.

Onda je teska glupost, jer Telenor nudi Klik uslugu za 290 din neogranicen Internet.
Po neki put mi je zao ovih iz VIP, toliko se trude da im ponuda "zvuci" bolje od ostalih, a u stvari je gora, pa ko se upeca.

Bolje bi bilo da može da se uzme kartica za dž tj. nekih 200din, bez modema, bez ovih 10GB, bez ikakvih povoljnosti i da bude jednostavno 1MB za 1din, eto možda da za dobrodošlicu časte 100-200MB free, čisto da ne dobiješ praznu karticu. I onda, trošiš što uplatiš, ali da uplaćeno ne traje 30 dana, nego bar 3 meseca, a poželjno i 6.

Poslednja izmena:
Ne bih se složio da je Klik bolji. Limitirana brzina je prilično limitirajući faktor. Kod Klika za 290 imaš na raspolaganju po full brzini 150MB, a ovde bi za te pare dobio 290MB.
Po meni, veća prednost Klika je u tome što brzina nije limitirana. Zapravo, da li je? Ja ga koristim sa telefona, potrošim 50-100MB mesečno, pa mi brzina ne znači mnogo.

Zavisi od individualnih potreba. Ja ne bih koristio taj protok na samom telefonu (surfovanje na telefonu smatram teskom gluposcu) nego na laptopu. Ali licno, ne mogu da znam unapred koliko ce mi trebati MB koga meseca. Ako potrosim 150 MB imam i dalje kao dial-up, a kod VIP-a imam corak posle 200 MB. Izgleda da smo zaboravili na vreme pre visokopojasnog Interneta, pa i tada smo surfovali bez problema. Ne mogu da idem na youtube, ali boze moj, pa sa ovoliko MB cu preziveti bez youtube-a dok sam van kuce.

Da li cu da imam flat dial-up ili 200 MB sa 1 Mb/s uvek biram prvo.

OVo se uopste ne isplati dopunjavati, nego samo kupovati za 2500 din, posle prodas modem za 10e i kupis novi opet za 2500 :)

Izgleda da ta cena važi samo uz registraciju, pa verovatno i tu postoji neki limit...

Maksimalna brzina je 1 Mbit/s i zavisi od pokrivenosti. Početni paket uključuje 10GB po maksimalnoj brzini nakon kojih je ta brzina svedena na 64 Kbit/s. Obračunski interval je 10KB. 5 din/MB za dopune ispod 200 dinara. Cena od 1 din/MB važi za dopune preko 200 dinara narednih 30 dana. Pogodnost neograničenog interneta se primenjuje tokom prva dva meseca ili do prve dopune kredita bilo kojim iznosom. Cena inicijalnog paketa važi uz registraciju.

Nazad
Vrh Dno