Šta je novo?

[VIP] Ponuda preko SMSa

protech

Slavan
Učlanjen(a)
12.04.2010
Poena
309
malo cas mi je stigla poruka sledece sadrzine
ja sam prepaid inace
specijalna ponuda te ceka, za samo 2oo din mesecno bez poreza dobijas besplatne minute i poruke svakog meseca i atraktivan telefon za 1 din, bla bla
to mu dodje kao neki postpaid, a tu tarifu nisam video na sajtu
zna li ko sta o tome i koji telefoni su u pitanju
:) ako nekog ne mrzi da proseta do vipa da proveri

Lol. Mogao bi ti da protegneš noge

Poslednja izmena od urednika:
zamisli

nisam ali nije mi blizu, a *** crko mi anlaser pa nemogu da pokrenem vozilo

I meni stigla ista poruka ali neka hvala, ko zna o čemu je reč. Uplatim kredit godišnje da ne propadne kartica.

malo cas mi je stigla poruka sledece sadrzine
ja sam prepaid inace
specijalna ponuda te ceka, za samo 2oo din mesecno bez poreza dobijas besplatne minute i poruke svakog meseca i atraktivan telefon za 1 din, bla bla
to mu dodje kao neki postpaid, a tu tarifu nisam video na sajtu
zna li ko sta o tome i koji telefoni su u pitanju
:) ako nekog ne mrzi da proseta do vipa da proveri

Не мораш да се цимаш до ВИП-а, али би могао да окренеш њихов кол центар и провериш о чему се ради. Број кол центра је 0601234, па одабереш опцију 0 (нула).

Bila moja žena danas da pita za sestru kojoj je stigla ista poruka. Za 200 din + PDV je 20 minuta + 20 SMS + minuti u mreži nakon potrošenih, mislim isto 20. Telefon za dinar je Vodafone 527, za 3000 može Nokia 2330 i Samsung e2210.

Krenule ciljane ponude po potrosnji za "navlacenje" na postpaid :)

Da to je ponuda, u sustini ne vidim kako je ovo ikako bolje od onoga sto je do sada bilo u ponudi kako prepaid?

I do sada je bilo uvek nekoliko bottom line telefona + razne promocije i dodaci omogucavaju da posaljete daleko vise poruka ili pricate jeftinije.

Promasaj... neka promene u 200 SMS-ova pa da pricamo...

Bila moja žena danas da pita za sestru kojoj je stigla ista poruka. Za 200 din + PDV je 20 minuta + 20 SMS + minuti u mreži nakon potrošenih, mislim isto 20. Telefon za dinar je Vodafone 527, za 3000 može Nokia 2330 i Samsung e2210.

To je ta ponuda, ja sam zvao juce.
Ponuda vazi neograniceno, cilj im je samo da predjes na postpaid, mozes i da odaberes broj ali je bitno da kod sebe imas tu karticu na kojoj ti je stigla poruka sa specijalnom ponudom

ponuda je pre svega namenjena penzionerima, izmedju ostalog daju mogucnost kupovine jednog od 4 modela za starije gradjane...

Ok je 527 za muziku i ljude sa plitkim dzepom. Ali 20 minuta je smesno.

aman, ko god trosi 200 kinti kupuje dopune, kraj price... morali bi da ponude nesto vise...

aman, ko god trosi 200 kinti kupuje dopune, kraj price... morali bi da ponude nesto vise...

Tacno, sto bih se obavezivao, za malo, a i to je 200 din+ PDV+PUMT, za 20 min, meni tada minut izadje preko 10 din sto imam i na prepaidu......

Mislim da porediš babe i žabe

Ne mesam babe i zabe. Gledam sta mi je sada najpovoljnije. Neverovatno je kako ste iskljucivi. Sta mene briga sta je na postpaid sta na prepaidu, gledam sta je SADA najpovoljnije ZA STO MANJE PARA, ipak se na kraju sve svodi na novcanik. Do kraja maja Telenor mi nudi na prepaidu 1000 min i 1000 SMS za 200 din/mesecno, to ni VIP ni Telekom ne nudi. Kada prodje akcija verujem da ce biti drugih akcija, sto znaci da ce ostali morati da isprate konkurenciju. Svako ko je iole pametan ce imati kartice od sva 3 operatera i po potrebi da ubacuje kako ko u trenutku nudi najbolje akcije. Ovu Telenor karticu koju sada koristim nisam koristio sigurno 5-6 godina, samo sam je dopunjavao, da se ne ugasi. Docekala je svojih "5 min".

Nazad
Vrh Dno