Šta je novo?

VIP poklanja 100 poruka!

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

vlab

Banned
Banovan
Učlanjen(a)
02.10.2003
Poena
319
Danas, posle duže vremena, dopunih VIP prepaid karticu sa 200din i pored standardnih 50% poklon kredita dobih i 100 poruka na poklon, bio na vip sajtu i ni reči o tome...

A jesu ti poslali obaveštenje putem sms-a?

da poslali, tako sam i skontao da su me častili...

sta ce jadni, mucenici...
ionako im niko ne dopunjuje kredit

VIP se bar bori za svoje korisnika, a MTs (ciji sam i ja rob) malo KRADUCKA (ne kradu,vec samo malo :) i opusteno ukidaju prenos minuta i to samo posalju SMS i kazu MALO SMO SE SALILI!
Sve pohvale ovom potezu VIP-a

LOL ja od 567 ljudi u svom imeniku imam samo 1 osobu na 061 :)
Znachi prichamo o tome ko koristi samo 061, ljudi kojima je 061 rezervni je glupo i spominjati. Ko sme da se pouzda u VIP mrezhu? Pa za njih je zvuk tranzistora iz '43 pojam kvaliteta.
Bash me interesuje ko su tih 508k korisnika, zashto imam utisak da si ono "k" napisao greshkom?
Mnogo ti kutija branish vip, pochinjesh da lichish na drivera :)

Poslednja izmena:
Pa i telekom kze da ima 8 miliona korisnika. :D Nego ja koristim 060 kao primarni i 061 kao rezervni i nemam zalbe.

znaci ti si jedan od pripadnika te retke i endemicne vrste
:D:D
ako, ako i treba

Ne znam cemu prozivke za VIP.

Da nije bilo njihovog ulaska na trziste jos bi vam mobilni sluzio kao statusni simbol. Od tada ste skapirali da TO ipak sluzi za telefoniranje :-devil-:

Samo da izadju iz nacionalnog rominga :smoke:

Novosti koje je vip doneo na trzhishte:
1) Ako ste mislili da su mts i telenor krsh, sada znate da mozhe da bude i gore:)
2) Ako ste mislili da je uspostava veze gluposta, sada ste uz to dobili i zaokruzhivanje minuta kako na prepaidu tako i na postpaidu

:) Hvala shto ste doshli, shto se mene tiche niste morali, bez Vas mi je bilo bolje :)

upravo tako
ne znaci mi puno sto su njihovim dolaskom prosecne cene pale za 9 na 7.5din/min po telenorovom istrazivanju kada su uveli zaokruzivanje na pre i postpaid-u

Pre 2 godine bunili se ljudi i zalili na cinjenjicu kako operateri u EU prodaju telefone za bagatelnu cenu uz ugovore, i zalili na Mobtel i MTS. Niko nije pominjao kako se u EU uglavnom vreme razgovora zaokruzuje, nego su pominjali samo pozitivne strane.

Ugovori i telefoni u paketu sa jedne strane, i zaokruzivanje trajanja razgovora sa druge strane idu zajedno.. Po istom principu. A to je: POTROSNJA

Dobro dosli u potrosacko drustvo. Ni meni se ne dopada ali tako je. :)

Novosti koje je vip doneo na trzhishte:
1) Ako ste mislili da su mts i telenor krsh, sada znate da mozhe da bude i gore:)
2) Ako ste mislili da je uspostava veze gluposta, sada ste uz to dobili i zaokruzhivanje minuta kako na prepaidu tako i na postpaidu

:) Hvala shto ste doshli, shto se mene tiche niste morali, bez Vas mi je bilo bolje :)

Koja gomila neosnovanih gluposti na jednom mestu :)
Ne znam sta ste vi ocekivali, telefone za dz i minut od 0.01 dinara? Alo bre ljudi pricamo o mrezi, ta mreza ima infrastrukturu. Za njenu izgradnju treba vreme, treba novac, treba ljudstvo. Nije to tek tako, danas dignemo 5 000 stubova sa opremom i imamo pokrivenost. Pa najgori prenos ima MTS a gradi mrezu vec 10 godina :) Vip sada pokriva 55% teritorije svojim repetitorima (uslov licence je bio 20% teritorije + sva 3 autoputa).
Isto vazi i za usluge. Imali bi ste malo morgen ovako brzu akciju Telekoma da nije Telenora i Vip-a. Fazon je samo sto ste jako kratkog pamcenja pa se ne secate sta je to u ponudi bilo pre 2 godine, recimo.
Trece, pomenutih 508k korisnika nije doslo tek tako. Za one koji su neverne Tome, da, to je 508k AKTIVNIH korisnika. Ko ne veruje, neka nadje nekoga ko radi u jednom od ozbiljnih mobilnih operatera preko pa neka kaze kako se vrsi selekcija.
Ili ce neko da mi kaze da zaista veruje da MTS ima 5 ili koliko miliona korisnika? Ima 5 miliona prodatih SIM kartica ali ne i 5 miliona aktivnih korisnika. Velika je razlika.

Vip je na trzistu manje od godinu dana. Prvi je krenuo u izgradnju sopstvenih shopova koje ni Telekom ni Telenor nemaju a ovaj prvi pogotovo nece imati. Pored svojih shopova ima ih po raznoraznim dilerima i prodajnim mestima (gde ste vi videli Telekom?). Ako nista drugo, trude se. Nisam primetio da je iko ista rekao o tome kako je MTS *****ao sve svoje korisnike sa shatro promocijom koja nije promocija ali ste svi krenuli grupno da pljujete po Vip-u.... zhasu kakav mentalitet. :smash:
Najlakse je pljuvati po drugome i hejtovati.

Poslednja izmena:
Ne znam, pitaj one koji su pravili uslove za licencu :)

Do decembra meseca Vip je imao 15 centara i preko 20 ekskluzivnih shopova....

Ma samo mrzim kada ljudi upraznjavaju omiljeni srpski sport a to je bespotrebno pljuvanje :)

Pa tacno tako.

A svi zaboravljaju kako je bilo dok su postojali samo MTS i Telenor. :)

p.s. Pogotovo se promenilo ponasanje Telenora usled dolaska VIPa a tek onda MTSa.

Poslednja izmena:
Otisli smo u offtopic :)
Closed.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno