Šta je novo?

[VIP] Obavestenje za 18. i 19. januar

xSeptimus

Znamenit
VIP član
Učlanjen(a)
07.05.2002
Poena
1,045
Poštovani korisnici, usled unapređenja Vipovih tehničkih sistema 18. i 19. januara nećemo biti u mogućnosti da primamo i realizujemo Vaše zahteve na Vip prodajnim mestima. Zahvaljujemo na razumevanju i strpljenju i najavljujemo da ćemo nakon uspešne primene novih tehničkih sistema biti u prilici da Vam pružimo još kvalitetnije korisničko iskustvo. Vaš Vip

Sajt

Što ovo kao posebna tema? Možeš da je brišeš u ponedeljak. :)

Da ljudi vide, zatim ide u kantu :).

Ne radi se upgrade u radno vreme...

Ortak ceo vikend nije mogao da plati da mu uključe telefon, da je pročitao temu znao bi :).
Vidim da su i danas zaposleni bili u poslovnicama.

ortak je mogao da prijavi placen racun bez obzira dal jeste il nije preko 1234 broja, i da mu se omoguci koriscenje u narednih 5 dana dok vip proknjizi uplatu, to je korisna stvar.

Hteo je da plati u poslovnici kako bi mu odmah ukljucili fon. Ispalio se za ceo vikend :)

Na jesen 2012 su isto tako ''unapredjivali'' uslugu pa stanje nije bilo moguce proveriti ceo mesec (oktobar ja mislim) pa su to ''unapredjenje'' mnogi ispratili sa uvecanim (cak i enormno uvecanim) racunima.

Sta je bilo na kraju kod tebe? (bese kod tvoje devojke jedan takav slucaj?)

kakvo je to unapredjenje? jel ce sad konacno da proradi internet kako valja? imam problem da se posle odredjenog vremena diskonektuje i ponovo konektuje. recimo citam forum i kliknem na sledecu stranu i nista.... tako neko vreme nista i onda opet dodje... ne samo na forumu, bilo sta da radim, kliknem na link i nema konekcije. jednostavno bas u tom trenutku nestane... to mi se na telenoru nikad nije desilo na ovom istom telefonu.

Poslednja izmena:
Sta je bilo na kraju kod tebe? (bese kod tvoje devojke jedan takav slucaj?)

Nista, naravno da je morala da plati. Mnogi ljudi su tada imali uvecane racune iz raznih razloga, nekima su davali na rate.

Mislim ok je vip sto se tice promocija i sadrzaja paketa ali su daleko od savrsenog operatera. Taj oktobar (ili koji vec mesec bese) je jedan od dokaza za to.

A da ne pricam koliko lose radi net vec mesecima u samom centru Va.. sramota me da okacim speed test rezultate. Ipak nisam net ovisnik i pre svega mi znaci minuti u paketu a imam ih 700+1000 za 1658 din mesecno, evo sad u januaru mislim da sam vec ispucao 850 min i 600 sms, bukvalno ne razmisljam o potrosnji a i 80% imenika je na vipu, sto se toga tice sam prezadovoljan.

Poslednja izmena:
^ ovo prvo je razlog zasto su se tada gotovo svi ljudi zaduzili tog oktobra. Da li su i oni ''kraduckali'' u nekim situacijama nemam pojma ali je svejedno sramota kada ceo mesec ne mozes da proveris stanje.

Devojka je imala problem sa Mb iz paketa i pored toga sto ima wifi kuci i sto je slabo koristila net iz paketa, i ne secam se vise.. jos gori problem je imala sa zte racer pre 3 godine, ne znam kako da objasnim ali taj telefon prozdire Mb i kada pogasis sve sto treba, kineska posla :d

Poslednja izmena:
Za te stare telefona sam ja imao srecu da je bila u pitanju E52 u romingu - i napravila je samo 116RSD racuna, jer se 0.5kb sesije ne racunaju unutar zemlje (a takve pravi E52 puno), ali se naplate u romingu.
A to nije moglo da se iskljuci, sem da svaki put brisem APN.

Nazad
Vrh Dno