Šta je novo?

vip/mts/telenor mobilna aplikacija

• Začetnik teme Deleted member 30833
  • Datum pokretanja
D

Deleted member 30833

Guest
pozdrav,

da li je neko imao priliku da koristi mobilne aplikacije sva tri operatera za praćenje minuta/poruka/prenosa podataka, koji operater je najažurniji a koji najviše kasni sa prikazom nakon potrošnje?

mts je bio najlošiji po tom pitanju, ali sada je poprilično ažurno, rekao bih "realtime" na aplikaciji, kako potrošnja minuta i poruka, tako i mobilnih podataka. Za telenor i vip ne znam.

Теленор апликација ажурира тренутно минуте и смс, за интернет је било око 4 минута, сад не знам да ли је и то сведено на нулу или има то мало кашњење.

Na Telenoru je dosta brze od 4 minuta. Za podatke.

• Like
Reagovanja: M J
Telenor aplikacija je ažurna bukvalno u realnom vremenu, dok VIP kasni oko sat vremena....

Upravo testirao Mts za poruke. Imao 283 , poslao,odmah proverio i piše 282. Verovatno je isto ako ne slično za minute i internet.

Kod VIP-a na Nova3, minuti se azuriraju posle par sati, ponekad prodje i 10 sati, dok se ne pojavi pravo stanje.

Po pisanju od ranije (član @rafiki), Telenor i Mts imaju softver za real-time ažuriranje stanja.

Kod VIP-a na Nova3, minuti se azuriraju posle par sati, ponekad prodje i 10 sati, dok se ne pojavi pravo stanje.
U appu ili u widgetu? Ako ti se u appu ovako retko update-uje, javi im, nesto ne valja. Na Nova5 mi se minuti skoro realtime update-uju (ne update-uju se tokom razgovora uvek)
MB kasne skoro uvek.

U appu ili u widgetu? Ako ti se u appu ovako retko update-uje, javi im, nesto ne valja. Na Nova5 mi se minuti skoro realtime update-uju (ne update-uju se tokom razgovora uvek)
MB kasne skoro uvek.

Na VIP aplikaciji na android telefonu.

Meni za krace vreme obracuna potrosnju neta nego minuta.

Mts i Telenor aplikacije su katastrofa, i na iosu i na androidu maltene pre svakog koriscenja mora registracija

Послато са LG-H870DS уз помоћ Тапатока

Na Telenoru mislis na sigurnosni kod preko SMSa kojim se verifikuje broj telefona?

To je pozeljna stvar.

Na Telenoru ne mora registracija svaki put...
Podesi security opcije na telefonu i obrisi kes pa nece traziti registraciju.

Mts i Telenor aplikacije su katastrofa, i na iosu i na androidu maltene pre svakog koriscenja mora registracija

Ja sa MTS app nemam problema,logovanje traži tek svake druge nedjelje.

Meni mts app samo trazi rereg ako sam menjao SIM karticu. Vip jos uvek nije trazio.

Mene na Vip-u nervira onaj ogromni widget sto zauzima skoro ceo ekran.Na MTS-u i Telenoru ima onaj mali 4x1 gde ti sve lepo pise u jednom redu.

@Septimus da na te sms poruke za verifikaciju mislim, jer i nekoliko puta dnevno moram da se prijavljujem

@synn na koje sigurnosne opcije mislis?

Ne znam šta pogrešno radim, jer i na iOSu i na Androidu se isto ponaša i jedna i druga aplikacija, a nisam usamljen slučaj, isto se dešava i kod nekoliko drugara

Kod mene i na starim telefonima i sada radi najnormalnije da prilikom prvog pokretanja trazi registraciju preko sms koda i to omogucava da radi i preko data i preko wifi konekcije.

Ne sumnjam da imas problem, pretpostavljam da je retkost jer prvi put cujem za to.

Promenio sam dosta telefona, i na svakom se ponasa isto. Prepaid/postpaid nema razlike.
Mislio sam da je samo kod mene, a onda sam svim drugarima rekao da prate, i ista situacija.
Trenutno LG G6 Nougat.

Meni se to i na Telenoru desi iskljucivo kada sam menjao SIM kartice, nebitno da li sam palio Moj Telenor izmedju menjanja, cak i kada vratim iste kartice u isti slot i podesavanja.
Kod MTSa uopste nisam shvatio po kojoj logici trazi, osim kao u gornjem slucaju, ali ponekad trazi (Daleko redje od jednom mesecno).
Kod VIPa nikada, ali je fora da samo primarni broj moze kod VIPa da se vidi preko WiFi-a, za jedan e-mail nalog.

Primarni telefon mi je dual sim, pa sam tome pripisivao, ali pošto sam video da se isto dešava na ajfonima više nemam objašnjenje

Promenio sam dosta telefona, i na svakom se ponasa isto. Prepaid/postpaid nema razlike.
Mislio sam da je samo kod mene, a onda sam svim drugarima rekao da prate, i ista situacija.
Trenutno LG G6 Nougat.

Ja ne pamtim kad sam na "moj telenor" android aplikaciji odradio registraciju. Ima sigurno pola godine.
Definitivno ti ne sto ne valja sa podesavanjima telefona...

Za pocetak obrisi kes.

Vrh Dno