Šta je novo?

Vip mobile akcija 1din/min do kraja aprila

Geom

Slavan
Učlanjen(a)
11.11.2006
Poena
319
Jutros mi je stigao SMS sledeće sadržine:
123461 je napisao(la):
Sada mozete da birate!Ako zelite da uzivate u novoj promociji i razgovarate za samo 1din/min posle prve minute razgovora u svim mrezama do kraja aprila '08. odgovorite sa DA ili ostanite u tekucoj promociji. Promena promocije je besplatna.Za vise informacija o novoj promociji odgovorite sa ?

Baš im dugo traje promocija,i šta kad prodje?Šta misle da će time postići,promocijom koja traje manje od 2 meseca i posle po starom...Krajnje je vreme da počnu da uvode usluge kao ova dva operatera i da uvode nove stvari,a ne ovako 8 meseci se ništa ne menja,a hoće da privuku korisnike,a ja se pitam čime misle da ih privuku.Može i na ovom broju da se aktivira 123461 i pratiti uputstvo govornog automata.

Poslednja izmena:
Koliko sam video na sajtu uspostava veze se naplacuje 2 dinara i bez promocije.

Svaki započet razgovor na Vip prepaidu vas automatski odmah košta:
4.9+2=6.9x1.18=8.14 dinara (sa PDV-om, bez obzira na paket i promociju)
Prvi minut razgovora naplaćuje se po uobičajenoj Vip niskoj flat tarifi od samo 4.9 dinara (bez PDV) i uz nadoknadu za uspostavljanje poziva od 2 dinara (bez PDV).

Jel nekome dolazi do pucanja mreze kod vip-a

@forp
Da li VIP ima baznu stanicu u mestu gde zivis ?
Ako nema podesi u telefonu rucni izbor mreze i izaberi MTS.

da li neko moze da mi kaze koju informaciju dobijam pozivm broja 0601234? da li je cifra koju dobijem iznos koji prelazi granicu paketa ili se to stanje odnosi na kolko sam dinara kredita od paketa potrosio do sada? hmh nisam siguran ni da li sam sebe razumem sta sam napisao...

Poslednja izmena:
da li neko moze da mi kaze koju informaciju dobijam pozivm broja 0601234? da li je cifra koju dobijem iznos koji prelazi granicu paketa ili se to stanje odnosi na kolko sam dinara kredita od paketa potrosio do sada? hmh nisam siguran ni da li sam sebe razumem sta sam napisao...

:laugh:
Sta je pisac hteo da kaze? :D Ovo je prepaid a ne postpaid promocija :D

"Buckle your seatbelt, Dorothy, 'cause Kansas is going bye-bye ..."

Žurka tek počinje, izgleda ... odličan i VRLO ozbiljan potez VIPa ...

Sad kad MTS istrci sa 4.89 + 0.99 tarifom ima da bude jos bolje :D :D :d

e lepo si rekao... dokle ce nas ovi operateri vuci za usi ja stvarno ne znam...

Pa pazi, ovo je drasticno obaranje cena ;) Polako, ne moze nista preko noci.
Bas sad racunam, do sada si 10 minuta razgovora placao 49 dinara + 1,5 dinar + PDV sto nije malo a tokom ove promocije placas 4.9 + 9 * 1 + 2 din + PDV iliti 18.76 DIN naspram 59.67 DIN sto je 3 puta jeftinije.
Ja bih iskreno voleo da vidim i kod Telenora nesto slicno.

Bas sad racunam, do sada si 10 minuta razgovora placao 49 dinara + 1,5 dinar + PDV sto nije malo a tokom ove promocije placas 4.9 + 9 * 1 + 2 din + PDV iliti 18.76 DIN naspram 59.67 DIN sto je 3 puta jeftinije.

Da to je super ako pricas 10 minuta,a sta se desava ako pricas 10 puta po nepun minut..opet ispada da je bolje koristiti postpaid paket sa zaokruzivanjem razgovora na sekund

Ovo je super za one kojima je vetjina razgovora duza od minute ( a takvi su u velikoj manjini u Srbiji), dok je za one druge veoma elegantan nacin prelaska na novu tarifu koja tje ih debelo kostati...

Smisao je u tome da Vip korisnici koriste MTS-ove bazne stanice na lokacijama na kojima Vip nema svoje (to je tzv. nacionalni roming).

to sto si napisao pre nema smisla, jer tamo gde nema pokrivanja vipovim signalom telefon automatski prelazi na mtsovu mrezu

Vip-ov signal je slab cak i u centru grada, na 200 m od Slavije na Vip-u imam dve do tri crte max.,parking kad pokusam da platim ne dobijam povratne poruke tako da ga drzim na mts-u tu korektno rade.

Šta to sve vredi kad traje samo do kraja aprila.

Vip-ov signal je slab cak i u centru grada, na 200 m od Slavije na Vip-u imam dve do tri crte max.,parking kad pokusam da platim ne dobijam povratne poruke tako da ga drzim na mts-u tu korektno rade.

parking je problematican zbog sms centra, a i centar grada je sirok :)

Poslednja izmena:
Хе хе

Pričaj i ti za samo 1 dinar po minutu
Iskoristi neverovatnu Vip prepaid ponudu, plati 1 dinar po minutu posle prvog minuta razgovora prema svim mrežama u svako doba dana i noći*.
Pridruži se dugim razgovorima, ponuda važi do 30. aprila 2008. godine.

Cena poziva u toku prvog minuta 4,9 din/min
Cena poziva posle prvog minuta 1 din/min
SMS 1,9 din/SMS

» Cena uspostavljanja poziva po svakom započetom razgovoru je 2,00 din bez PDV-a.
» U svim tarifnim paketima razgovori se naplaćuju po sekundi posle prvog minuta razgovora u nacionalnom saobraćaju.
» Cene su prikazane bez PDV-a i ne odnose se na dodatne usluge.
* Do ukupno ostvarenog mesečnog saobraćaja od 1000 minuta

http://www.vipmobile.co.yu/cm/private/prepaid/promotions/index.php

Šta to sve vredi kad traje samo do kraja aprila.
Купиш ВИП картицу док траје промоција и онда је бациш. Просто. :D

Poslednja izmena:
Dok ne uvedu trajno ovakav paket, ne pada mi na pamet da uzimam, iako je ponuda odlicna (sa sve ogranicenje od 1000 minuta). Pun mi je kufer PROMO paketa i tarifnih paketa :mad:

potpisujem ovo sto rece falcon. sve to lepo deluje, ali svi znamo da ono sto je lepo (najcesce) kratko traje (do 31. maja) :)

Ma izmislice oni nesto vec i posle samo sada nemogu da stignu :D

Nazad
Vrh Dno