Šta je novo?

Vip Droid XL

Promasaj od telefona. 320x480 na 4"... :/

To je valjda ovaj :

http://www.gsmarena.com/alcatel_ot_991-4733.php

Na vip sajtu pise da ima 5mpix a ovde 3,2.. svejedno, kapiram da je kamera uzasna :d

Ovo je veliki fail, uzasan displej a to je nesto u sta svaki dan gledas, 4'' nema smislja bez bar 480x800 a ova rezolucija je uzasna i mozda moze da se provuce na 3,5'' ali ne i na 4''.. ovo je jako los telefon po mom misljenju ali kosta 1 din u svim paketima tako da ce se prodavati solidno..
U svakom slucaju, ko je na pp 325 ili skupljem paketu za 1 din ima htc explorer [sad vidim da nema ali stoji zakljucak] ili LG Optimus HUB koji su bolji izbor od ovog Alcatela.

Poslednja izmena:
xl

Ja sad bio u Vipu i malo čačkao telefon. Utisci su sledeći: ima prednju kameru, slika je lepa međutim kao da ima mali fps pa kao da malo ima laga. Android je 2.3.7. Kada uključite zadnju kameru, mogu se dobiti lepe slike, čak sam i tekst slikao prilično oštro. Inače telefon ima 3.2mp kameru uz pomoć koje se inter polacijom dostiže 5mp. Poseduje bluetooth v4.0. Ima i ćiliričnu tastaturu. Skrolovanje kroz aplikacije je dosta brzo, fino i glatko. Ekran je dosta pregledan ali se tačno primećuje nedostatak piksela za tu veličinu ekrana. Procesor je na 800mhz. E sad ja ne znam dal je to nova verzija amr7 procesora ili stara verzija amr6. Koliko sam skapirao da sada ima novih procesora koji rade na manjoj frekfenciji i troše manje baterije i dosta su brži od starijih procesora koji rade na više mhz a sporiji su i još dosta vuku bateriju. U pitanju je nova arhitektura procesora. Tako da po meni npr uz tarifu post paid 325 za 1din odmah i za 870din mesečno na 2 godine ovo je pun pogodak.

jos neko misljenje, pocetnik sam na androidu tj nikad nisam imao ali lepa ponuda u vipu a vreme mi
je za novi ugovor, kao novajlija ne trazim mnogo ali ako ce zbog ovog aparata da mi se smuci android
onda ne bih ni uzimao

Koliko para - toliko muzike :)
Ako nisi zahtevan korisnik onda mislim da ce ti biti ok, ako ne onda juri huawei g300, ako ga negde nadjes.

Nazad
Vrh Dno