Šta je novo?

[VIP] BlackBerry Storm

Daj link u kom si video da je 20 komada... Ja npr. pouzdano znam da je kolicina nabavljenih daleko iznad ove cifre koju si napisao ali bih voleo da vidim link gde si video taj broj. :trust:

POZDRAV

Samo podbada i zeza krizu :)

Da li slucajno neko zna gde moze da se otkljuca VIP-ov storm?

Da li slucajno neko zna gde moze da se otkljuca VIP-ov storm?

Iz glave vucem, mislim da je nesto unlockblackberrystorm.com ili slicno.
Prvo im posalji na mail imei i mrezu na koju je zakljucan (vodafon, vip, sta vec...), i trazi potvrdu da ga mogu otkljucati. Kada potvrde, platis im... i cekas.

Ja sam za moj 8800 cekao oko 4-5 dana, ali je tada to bilo stvarno brzo, a platio sam preko prijatelja u Nemackoj paypal-om. Tacnije, cekao sam skoro 10 dana jer mi je mail server okvalifikovao njihov mail kao spam, a ja nisam proveravao spam datoteku i eto belaja... vec sam bio pomislio da sam bacio 60$.

Proslo je iz prve i kod ukucas preko onog skrivenog menija... samo pazis da ne pogresis, imas 3 sanse. Nista se ne otvara i ne kace se nikakvi kablovi.

Nadam se da sam bar nesto pomogao.

Poz.

Daj link u kom si video da je 20 komada... Ja npr. pouzdano znam da je kolicina nabavljenih daleko iznad ove cifre koju si napisao ali bih voleo da vidim link gde si video taj broj. :trust:

POZDRAV

Confidential, big boy ... ;)

A pošto ti POUZDANO znaš da je količina DALEKO IZNAD ove cifre, ajde daj ti meni link u kojem piše koliko je. :)

Ili ajde ... Evo, dupliram ... 40 komada ... i to je moja poslednja ponuda ... :D

Aj'te bre ... ko još uzima VIP za ozbiljno ... a kamo li biznis korisnik, kojem su mobilni telefonski servisi potrebniji nego bilo kome drugom.

Nazad
Vrh Dno